DEKA SA VEŠTAČKIM KUKOM SE ZAGLAVIO U ODVODU ZA CEVI, AGONIJA TRAJALA 2H: Ovi BEOGRAĐANI su mu spasili ŽIVOT! FOTO
Policija i deka, Foto: PrintscreenInstagram/192_rs

deka

DEKA SA VEŠTAČKIM KUKOM SE ZAGLAVIO U ODVODU ZA CEVI, AGONIJA TRAJALA 2H: Ovi BEOGRAĐANI su mu spasili ŽIVOT! FOTO

Završilo se srećno, s malim povredama!

Objavljeno: 09:22h

Beogradski vatrogasci s policajcima s Palilule Milanom i Suadom spasli su na Višnjičkom vencu deku koji se zaglavio u otvoru za cevi u ulazu zgrade.

Deka inače ima veštački kuk, ali je srećom zadobio samo manje povrede.

Naime, deka je ušao u otvor sa cevima za vodu da nesto zavrne, propao i zaglavio se. Ostao je tako zaglavljen oko dva sata.

- Kako sam i ja radila u policiji, oni su me zvali da pomognem. To je bilo prosto nemoguće, pozvala sam policiju s Palilule i ova dva divna policajca su se namučila da pomognu deki. Došli su i vatrogasci. Završilo se srećno, s malim povredama. Htela sam da objavim, ali i ne mogu. Bilo bi lepo da vi to objavite. Deka ima 88 godina. Policajci se zovu Milan i Suad. Sve se desavalo u ulici Višnjički venac 73 - objavila je Beograđanka na Instagramu.

Nakon ovog posta oglasio se i muškarac koji je bio član tima koji je intervenisao.

- Što se tiče ove objave vezano za ovog deku... bio sam na toj intervenciji i deku su izvukli vatrogasci, da se zna! Ja sam izvukao tog deku sa kolegom. Ovo su moje kolege, Nenad Radović i Nebojša Stanojković... ja se ovde ne vidim jer sam skidao opremu... - napisao je hrabri vatrogasac koji je izbavio deku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.