SANJA SE OD UBIJENE SESTRE LIDIJE OPROSTILA POTRESNIM REČIMA: Sahrana zakazana za SUTRA!
Lidija, Foto: Printscreen/Facebook/zlatan.vasiljevic

UBISTVO U VIĆENCI

SANJA SE OD UBIJENE SESTRE LIDIJE OPROSTILA POTRESNIM REČIMA: Sahrana zakazana za SUTRA!

Potresena sestra podelila je umrlicu

Objavljeno:

Lidija M. (42) koju je brutalno ubio bivši muž Zlatan Vasiljević, biće sahranjena u petak u Skiu, objavila je njena sestra Sanja.

Podsetimo, Zlatan je najpre ubio svoju sadašnju devojku Gabrijelu Serano, pa sa njenim telom u kolima sačekao Lidiju da dođe na posao. Kada se Lidija pojavila ispred hotela u kome je radila, Zlatan je otvorio vatru na nju. Zlatan je posle ubistva pobegao, a tokom policijske potere izvršio je samoubistvo.

– Sa dubokim bolom i tugom u srcu obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša mila i nikad prežaljena M. Lidija nesrećnim slučajem preminula u svojoj četrdesetdrugoj godini života i ispustila je svoju plemenitu dušu 8.juna. Sahrana mile nam pokojnice obaviće se u petak 17. juna u 10 časova na groblju u Skiu. Pozivamo sve rođake i prijatelje da prisustvuju ovom tužnom ispraćaju – navodi se u čitulji koju su potpisali Lidijini roditelji, brat, sestra, deca i dečko Danijel.

Lidija i Zlatan
Lidija i Zlatanfoto: Facebook

Potresena sestra podelila je umrlicu i kratko napisala:

– Draga moja i nikad prežaljena Liki.

Da podsetimo, Zlatan i Lidija razveli su se pre nekoliko godina, a prema rečima prijatelja i rođaka, ona je tokom braka trpela stravično nasilje, zbog čega je Zlatan bio i osuđivan. Posle razvoda Lidija je otpočela vezu sa svojim kolegom Danijelom, a Zlatan nije prestajao da ih uznemirava i preti im, nesrećan što žive ispunjen život.

Kap koja je prelila čašu bila je Lidijina kupovina stana, dok je Zlatanu sa druge strane pretio gubitak nekretnine zbog neisplaćenih alimentacija. Tri dana pre ubistva, Lidija je dobila anonimno preteće pismo.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.