PRIČALO SE DA JE ARKAN IŠAMARAO OVU POZNATU PEVAČICU! A za drugu da je šmrkala kokain na svadbi veka
Svadba Arkana i Cece, Foto: Printscreen

ŠOK OTKRIĆE

PRIČALO SE DA JE ARKAN IŠAMARAO OVU POZNATU PEVAČICU! A za drugu da je šmrkala kokain na svadbi veka

U ispovesti za kanal Balkan info, Dafina je opisao šta je sve čuo i video u Arkanovom okruženju, kako se ponašao Legija, šta se radilo u kampu "Tigrova" u Erdutu, ali i šta se sve radilo na estradi u to doba

Objavljeno:

Mnogi su godinama posle smrti Željka Ražnatovića Arkana govorili o njemu u medijima, u poslednjih nekoliko godina najčešće se pojavljuju vojnici koji su bili pri Srpskoj dobrovoljačkoj gardi čiji je osnivač i komandant upravo bio Arkan.

Arkan je bio surov i neotesan, ali dovoljno mudar da drži sve konce u svojim rukama. Ovako je Željka Ražnatovića u najkraćem opisao Miloš Petković Dafina, narednik Srpske dobrovoljačke garde, koji je sa "Tigrovima" prošao sva ratišta širom bivše Jugoslavije, a dugo je bio i u Arkanovom ličnom obezbeđenju.

U ispovesti za kanal Balkan info, Dafina je opisao šta je sve čuo i video u Arkanovom okruženju, kako se ponašao Legija, šta se radilo u kampu "Tigrova" u Erdutu, ali i šta se sve radilo na estradi u to doba.

Miloš Petković Dafina
Miloš Petković Dafinafoto: Printscreen

Jedna od najšokantnijih Dafininih tvrdnji odnosi se na ono što je video na Cecinoj i Arkanovoj svadbi.

- Mere obezbeđenje su bile najstrože moguće, bez pozivnice niko nije mogao da priviri blizu crkve, jedino je pokojni voditelj Milovan Ilić Minimaks ušao bez propusnice. Ja sam bio raspoređen za sto gde su sedeli Lepa Lukić, Željko Šašić, Ana Bekuta... Lepa je pojela sve grožđe. Bekutu sam pratio do toaleta, dugo se zadržala, mislim da je tu pao neki kokain, virio sam malo, nisam bas najbolje video. Bilo je to tad normalno, valjda droga daje pevačima inspiraciju - doslovno je rekao Petković.

Ana Bekuta
Ana Bekutafoto: Youtube

Po završetku rata, kada su Arkanovi "Tigrovi" rasformirani, Petković je završio u Zabeli, odrobijao je četiri godine, a nekoliko meseci pre nego što je izašao na slobodu njegov komandant je ubijen 15. januara 2000. u beogradskom hotelu "Interkontinental".

Jedne noći, priča Dafina, kada je pred Arkanovu vilu došla pevačica Mira Škorić, Arkan je naredio da mogu da je puste samo ako prođe pretres kao i svi drugi gosti.

- Mira je odbila, onda je Željko rekao da je pustimo na donji ulaz, ušla je i on je išamarao. Bilo je to samo pet dana pred svadbu i Ceca je morala da traži drugu kumu - ispričao je Petković.

Ceca i Mira Škorić
Ceca i Mira Škorićfoto: Nemanja Pančić

- Ne želim uopšte to da komentarišem. Za sve postoji sud i biće tužen - poručila je kratko pevačica za medije.

ZNAO JE DA ĆE BITI UBIJEN, SAMO JE STREPEO DA CECA I DECA NE BUDU U KOLIMA

Dafina priča kako je doživeo Arkanovu smrt:

- Ležao sam u Zabeli, pustili su me na odsustvo bez pratnje tri meseca pre isteka kazne, kada mi je umro otac. Posle sahrane svratio sam do stadiona Obilića da vidim Arkana, ali nije bio tu. Vratio sam se u Zabelu i posle na TV čujem ubijen. Ne znam ni danas zašto, sumnjam na ljude koji su radili špijunažu. On je govorio da će biti ubijen, plašio se samo da to ne bude u džipu dok su s njim Ceca i dete.

Inače, specijalna kaznena mera za neposlušne Arkanove gardiste podrazumevala je da dođu ispred njegove kuće, dok se još gradila, i da po njegovom naređenju dečjim lopaticama pretovaruju tone peska sa jednog na drugo mesto. Mnogi su zbog toga bežali, otkriva Petković.

1 / 6 Foto: Printscreen

- I ja sam u jednom trenutku hteo što pre da odem iz garde. Kad neko pogreši, na primer, mora da nosi težak kamen napolju, na minusu, samo u čarapama, a oficiri se zaborave i tako nosiš po celu noć. Ako kamen ispadne, nosiš još tri dana i noći. Kada neko priča za ručkom, samo kažu marš napolje na trčanje - priča Dafina.

Što se hrane tiče, kaže, dešavalo se i da budu gladni, ali oružja, municije i uniformi nikada nije falilo.

Milorad Ulemek Legija bio je strah i trepet u kampu, mnogi pored njega od straha nisu mogli ni da jedu, kaže Petković.

- Legija je delio i platu, a da bi primio pare, moraš da staneš ispred njega i da raportiraš. I bilo je tipova, dođu, on ih nešto pita, oni se zbune i on ih otera. On je imao one urokljive oči. Svima su nam rekli da ga ne gledamo u oči, već u pare koje drži u ruci. Ako neko pokaže strah, za tog nema plate jer kako će u borbi ako se njega plaši - priča Dafina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.