KOME JE SVE ARKAN DELIO ŠAMARČINE? Udarci PUCALI, na spisku MINISTAR i Karleuša pričala o jednom, primio ga ŽESTOKO
Ilustracija, Foto: EPA, Stefan Jokić, Printscreen Youtube, Instagram/karleusastar, Aleksandar Jovanović Cile

LISTA DUGAČKA

KOME JE SVE ARKAN DELIO ŠAMARČINE? Udarci PUCALI, na spisku MINISTAR i Karleuša pričala o jednom, primio ga ŽESTOKO

Željko Ražnatović Arkan nije prezao da udari ni na državne funkcionere

Objavljeno:

Željko Ražnatović Arkan nije prezao da udari na estradu, sportiste i državne funkcionere i to ni manje ni više nego šakom!

Donosimo vam spisak onih za koje se pričalo da su primili udarac od komandanta Srpske dobrovoljačke garde, koja je bila aktivna tokom rata u Bosni i Hrvatskoj.

KARLEUŠA: Arkan je zbog mene lupio šamar Minimaksu!

Pevačica Jelena Karleuša je u jednoj emisiji otkrila kako je sa 19. godina doživela neprijatnost zbog izjave pred Arkanom da su sve pevačice ku*ve.

- Imala sam svega 19 godina i niko me nije zaštitio, osim jednom Minimaks, koji je zbog toga u bekstejdžu dobio takvu šamarčinu da se više niko nikad nije usudio da me brani – ispričala je Karleuša.

Minimaks
Minimaksfoto: Printscreen Youtube/Snezana Babic Sneki

ŠAMAR ZA MINISTRA FINANSIJA

Željko Ražnatović Arkan nije prezao da udari ni na državne funkcionere kako bi zaštitio svoj biznis, a o načinima na koji je postizao rezultate najbolje svedoči službena beleška Državne bezbednosti iz 1996. godine u kojoj je otkriveno kako je Arkan šamarao tadašnjeg ministra finansija Jovana Zebića.

Operativci službe otkrili su da Ražnatović nije birao ni mesto ni vreme za obračun. Tamo gde je zatekao „grešnika“, tu je i udario na njega. Upravo je to bio slučaj i sa Zebićem, koga je Arkan išamarao usred poznatog beogradskog restorana „Madera“, o čemu svedoči beleška koju je napravila služba.

– Prema rečima kontakta, juče u večernjim satima došlo je do incidenta u restoranu „Madera“, gde je Željko Ražnatović Arkan udario ministra finansija Jovana Zebića. Prema operativnim podacima dobijenim od direktnih svedoka, došli smo do saznanja da je juče, 19. maja, Željko Ražnatović Arkan prišao stolu za kojim je sedeo Zebić sa još jednim prijateljem. Ražnatović je ušao u restoran i čim je video Zebića, uputio se ka njemu. Bio je vidno ljut i vikao je na Zebića – piše u belešci SDB.

U dokumentu koji su obaveštajci sastavili 20. maja 1996. godine navodi se i da su svi svedoci potvrdili da je Arkan visokopozicioniranom funkcioneru Vlade, ali i tada vladajuće Socijalističke partije, posle udarca rekao:

– Ti ćeš mene da za*ebavaš za pare. Mnogo si hrabar – rekao je Ražnatović.

Ministar Zebić je ubrzo napustio lokal, a upućeni u dešavanja tog vremena tvrde da su poslovi vezani za carinu bili povod za šamaranje u „Maderi“.

Dragoslav Šekularac
Dragoslav Šekularacfoto: Aleksandar Jovanović Cile

NI SPORTISTE NIJE ŠTEDEO

Dragoslav Šekularac je imao neobičan život pun neobičnih dešavanja, anegdota što komičnih što, nažalost, neprijatnih.

Nekako se malo zna i o tome da je svojevremeno bio sportski direktor Obilića u vreme kada je Željko Ražnatović Arkan bio vlasnik kluba.

Međutim, u jednom od poslednjih intervjua legendarni Šeki se prisetio njihove kratke saradnje tokom koje je bilo i neprijatnih scena.

- Arkan je voleo fudbal, napravio je stadion Obilića. Želeo je da ja kao veliko fudbalsko ime budem direktor kluba zbog autoriteta na internacionalnoj sceni. Nisam izlazio iz njegove kuće. Znam mu decu kad su bili bebe, bio sam dobar sa Cecom. Ako ne kažemo Ceci: „Dobar dan Ceco”, dobili bismo šamarčinu - ispričao je Šekularac.

Ilić dobio po cevanici
Ilić dobio po cevanicifoto: Stefan Stojanović

PEVAČ DOBIO NAJJAČI

Sukob između Željka Ražnatovića Arkana i pevača Miroslava Ilića dogodio osamdesetih godina u tada popularnom klubu "Duga", koji je okupljao brojne ličnosti sa estrade.

"U to vreme sam umeo malo da se raspištoljim i neprimereno ponašam. Arkan me je ispod stola šutnuo u cevanicu, a ja nisam znao ni ko je on, pa sam ga upozorio da se smiri. Tada mi je rekao: 'Ti nisi normalan čovek, pod hitno da se maneš alkohola! Svakog drugog bih ubio da mi se tako obrati'", prisetio se pevač.

Estradni menadžer Vladimir Perović je jednom prilikom opisao i incident koji se dogodio između Arkana i Miroslava Ilića.

Perović je naveo da je Arkan Ilića udario špicem od cipele, te da se pevač više nikada nije pojavio u pomenutom klubu, ali da su nakon određenog vremena izgladili odnose i da se Ražnatović zbog svog postupka čak i izvinio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.