NESREĆA ZA NESREĆOM U SRBIJI: Još jedan slupan na AUTO-PUTU! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/Moj_beo_grad_

užas

NESREĆA ZA NESREĆOM U SRBIJI: Još jedan slupan na AUTO-PUTU! (VIDEO)

Za sada nema potvrde o povređenima

Objavljeno: 23:07h

Na auto-putu Miloš Veliki Beograd - Preljina dogodila se saobraćajna nezgoda.

Na snimku se vidi udaren auto, ceo prednji deo je slupan.

Za sada nema potvrde o povređenima.

A saobraćaj je bio u zastoju

Koliko još saobraćajnih nesreća treba da se dogodi, koliko vesti da se pročita i uznemirujućih snimaka da se pogleda da bismo shvatili da nesavesnim ponašanjem u saobraćaju ugrožavamo svoj, život saputnika i drugih učesnika i da smo najčešće sami faktor koji dovodi do tragedija?

I dok ovog jutra čitamo o teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je kod Pećinaca život izgubio jedan muškarac, a osamnaestorica su povređena kada je minibus sleteo s puta kod Pećinaca, na socijalnim mrežama se pojavio snimak iz Zrenjanina koji svedoči bahatosti vozača koji je preko pune linije pretekao kolonu vozila.

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a njih 18 je prevezeno u bolnice. Kako saznajemo u Zemunskoj bolnici zbrinuto je osam povređenih iz ove nesreće - pet osoba je zadobilo teške povrede, a tri osobe lakše.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci i fotografije sa mesta nesreće. Na njima se vidi kako neki radnici povređeni leže na travi kraj prevrnutog vozila, a oko njih su vatrogasci.

Radnici su jedni drugima pomagali da izađu iz vozila i pruže prvu pomoć kome je potrebno dok na lice mesta nisu stigli lekari, vatrogasci i policajci.

Na fotografijama se vidi i telo poginulog radnika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.