ZLATAN PRVO UBIO GABRIJELU, PA BIVŠU ŽENU? Pucao joj u glavu, zatim ubio Lidiju, pa izvršio samoubistvo!
Zlatan ubio bivšu ženu i bivšu devojku u Italiji, Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia

šok otkriće

ZLATAN PRVO UBIO GABRIJELU, PA BIVŠU ŽENU? Pucao joj u glavu, zatim ubio Lidiju, pa izvršio samoubistvo!

Mediji su preneli da je Vasiljević prvo ubio bivšu suprugu, a onda pobegao kolima sa Gabrijelom, koju je na obilaznici na auto-putu ubio i potom izvršio samoubistvo, ali...

Objavljeno:

Prema rekonstrukciji italijanske policije, Zlatan Vasiljević je juče u Vićenci prvo je upucao bivšu devojku Gabrijelu Serano, a onda sa njenim telom u kolima otišao i presudio bivšoj ženi Lidiji Miljković, iako se u prvi mah mislio da je scenario bio drugačiji.

Mediji su preneli da je Vasiljević prvo ubio bivšu suprugu, a onda pobegao kolima sa Gabrijelom, koju je na obilaznici na auto-putu ubio i potom izvršio samoubistvo, međutim, dosadašnja istraga je pokazala da je Zlatan juče primorao Gabrijelu da pođe sa njim kada je krenuo da počini zločin.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook

- Zlatan je juče rano ujutru pozvao svoju bivšu devojku Gabrijelu, sa kojom je prethodno bio nekoliko meseci u vezi, naterao ju je da uđe u automobil i da krene sa njim od Rubana do Vićence - pišu.

Međutim, kada su krenuli ka distriktu Gogna, ubio je jednim hicem u potiljak, a onda je sa njenim telom u automoblu stigao do Vićence, sačekao Lidiju i ubio je.

Onda je pobegao sa lica mesta i u automobilu je na kružnom toku izvršio samoubistvo iz istog poištolja iz kog je počinio dva zločina.

Bonus video:

02:27

Otac osumnjičenog za ubistvo: Moj sin je iz samoodbrane uzeo nož

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.