OGLASIO SE BIVŠI MUŽ UBIJENE GABRIJELE: "Zlatan je pretio da će je ubiti ako ga ostavi"
Zlatan i Gabrijela, Foto: Printscreen/Facebook, Profimedia

JEZIVO

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ UBIJENE GABRIJELE: "Zlatan je pretio da će je ubiti ako ga ostavi"

Prema pisanju italijanskih medija, automobil u kojem su pronađeni mrtvi Gabrijela i Zlatan registrovan je na ime Gabrijelinog bivšeg supruga, Alehandra Naju

Objavljeno: 12:25h

Nakon što se juče u Vićenci odigrala nezapamćena tragedija, kada je Zlatan Vasiljević ubio bivšu suprugu Lidiju Miljković, poreklom iz Srbije, a onda pobegao kolima u kojima je presudio sadašnjoj devojci Gabrijeli Serano i izvršio samoubistvo, pojavljuju se detalji ove dramatične priče. Sada se oglasio i bivši suprug druge Zlatanove žrtve.

Gabrijela Serano je upucana u potiljak, a njeno telo je ležalo na zadnjem sedištu mazde parkirane na obilaznici pored Vasiljevićevog.

Prema pisanju italijanskih medija, automobil u kojem su pronađeni mrtvi Gabrijela i Zlatan registrovan je na ime Gabrijelinog bivšeg supruga, Alehandra Naju.

On je u trenutku zločina bio na odmoru u Menorki.

- Znao sam da će je ludi Zlatan povrediti, ovde sam sa policijom, ne mogu da verujem šta se desilo - rekao je Naja.

Gabrijela Serano i Alehandro Naja bili su 20 godina u braku, u kojem su dobili dve ćerke.

Ubijena Gabrijela Serano
Ubijena Gabrijela Seranofoto: Printscreen/Facebook

- Gabrijela i ja smo bili zajedno 20 godina, imamo dve divne ćerke, od kojih je jedna još maloletna. Pre dve i po godine doneli smo odluku da se rastanemo - rekao je on.

Gabrijela je, kao slobodna žena, počela da se zabavlja sa Zlatanom u novembru prošle godine.

- Znao sam da je sa njim u vezi, nikad mi se nije dopadao. Znao sam da je nasilan čovek, da je bio uhapšen jer je pretukao bivšu ženu, i to pred decom. Iako nas dvoje nismo bili zajedno, nisam mogao da je sprečim da se zabavlja sa njim, ali nisam krio zabrinutost. Ona je bila majka moje dece i neko kog sam uvek voleo. Mislim da je to normalno posle 20 godina - rekao je Naja.

1 / 4 Foto: Profimedia

Italijanski mediji su preneli da je Zlatan upoznao Gabrijelu sa svojom advokaticom, kojoj je navodno ispričala da je bivši muž bio nasilan prema njoj. Te reči su na sudskom nivou dovele do pokretanja dva različita postupka, piše ilgiornaledivicenza.it.

Međutim, Naja je rekao da su navodi da je maltretirao Gabrijelu izmišljeni.

- Sud mi je naložio da se udaljim iz kuće u Sarmeoli, u kojoj smo živeli sa ćerkama, i od moje bivše žene. Ona i Zlatan su izmislili maltretiranja kojih nije bilo - rekao je Naja.

U martu ove godine Gabrijela i Zlatan su prekinuli vezu, a ona se vratila bivšem mužu.

Navodno mu je rekla da je Zlatan pretio da će je ubiti ako ga ostavi.

- Pitala me je da ga pozovem i razgovaram sa njim, da mu kažem da prestane. Pozvao sam ga i rekao mu da više ne traži majku moje dece. Počeo je da plače, rekao mi je da je više nikada neće pozvati i da se plašio da ću ga ja povrediti - ispričao je Naja, bivši muže Gabrijele.

Bonus video:

02:39

UBIO MI JE DETE I DOBIO 3 GODINE ZATVORA! Otac poginulog dečaka za Kurir: Ovo je ubistvo, vozač ZASLUŽUJE BAR 10 GODINA ZATVORA!

(Espreso/ilgiornaledivicenza.it)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.