DILERIMA IZ BEOGRADA ODREĐEN PRITVOR: Policija zaplenila 5 kilograma amfetamina!
Ilustracija, Foto: Printscreen/MUP

više javno tužilaštvo

DILERIMA IZ BEOGRADA ODREĐEN PRITVOR: Policija zaplenila 5 kilograma amfetamina!

Prošle sedmice za samo tri dana zaplenjeno više od 80 kilograma narkotika i uhapšeno 7 osoba na teritoriji nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Objavljeno:

Pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas su saslušani G. B. (36) ) i M. I. (39) kod kojih je pre dva dana pronađeno i zaplenjeno ukupno pet kilograma amfetamina.

Na saslušanju su obojica iznela odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor.

Osumnnjičenima se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su pregledom vozila kojim je upravlјao G. B, a suvozač bio M. I, pronašli oko dva kilograma amfetamina. Pretresom stana u kome živi G. B. policijski službenici su pronašli još oko tri kilograma amfetamina i dve elektronske vagice.

Podsećamo da je prošle sedmice za samo tri dana zaplenjeno više od 80 kilograma narkotika i uhapšeno 7 osoba na teritoriji nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kao i da je po predlogu ovog tužilaštva svim osumnjičena sud odredio pritvor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.