U TOKU SASLUŠANJE DARKA ŠARIĆA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA!
Darko Šarić, Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Nenad Kostić, Profimedia

SAOPŠTENO JE

U TOKU SASLUŠANJE DARKA ŠARIĆA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA!

Tužilaštvo za organizovani kriminal 31. maja ove godine donelo je naredbu o proširenju istrage protiv Darka Šarića i članova njegovog kriminalnog klana

Objavljeno: 15:32h

Darko Šarić, kako je potvrđeno, u Specijalnom sudu iznosi odbranu o pokušaju ubistva svedoka saradnika Nebojše Joksovića, prenosi "Telegraf.rs".

Osim njega, ispitan je i Dejan Lazarević, kao i jedan član krimi-grupe Uroš Mišić.

Podsetimo, Tužilaštvo za organizovani kriminal 31. maja ove godine donelo je naredbu o proširenju istrage protiv Darka Šarića i članova njegovog kriminalnog klana - Dejana Lazarevića, advokata poznatog po nadimku Đavolji advokat koji je osim njega branio i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Potom, Bojana Stanojkovića zvanog Boki označenog kao jednog od organizatora šverca više od dve tone kokaina koji je u policijskoj akciji "Balkanski ratnik" 2009. godine zaplenjen na jahti "Maui", te Danila Odovića telohranitelja, Stefana Andrejića, Uroša Radovanovića i Milana Vučinića, da su pripremali likvidaciju Nebojše Joksovića, svedoka saradnika u sudskim postupcima upravo za krijumčarenje više tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu, kao i to da su postavili bombu ispod kola Gorana Nikolaševića koji je bio svedok u procesu Šarić.

Bonus video:

00:32

DARKO ŠARIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE HAPŠENJA: Oči u oči sa svedokom saradnikom

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.