VOZAČ AUTOBUSA OPTUŽEN ZA SILOVANJE MALOLETNE PASTORKE! Majka ćutala 2 godine, progovorila kad je NJU napao!
Aleksinac, Foto: Emilija Jovanović, filip plavčić, Espreso

UŽAS

VOZAČ AUTOBUSA OPTUŽEN ZA SILOVANJE MALOLETNE PASTORKE! Majka ćutala 2 godine, progovorila kad je NJU napao!

Prema saznanjima portala, do rasvetljavanja ovog zlodela došlo je nakon prijave policiji za porodično nasilje

Objavljeno:

B. N. (63) iz sela kod Aleksinca, uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu zbog sumnje da je u decembru 2020. godine, u porodičnoj kući u Moravcu, seksualno zlostavljao svoju tada šesnaestogodišnju pastorku.

- Postoji osnovana sumnja da je B.N, nepoznatog dana u decembru 2020 godine, u toku noći, dok mu je supruga i majka devojčice trenutno bila odsutna, u dnevnoj sobi porodične kuće, pod prisilom primorao svoju pastorku, tada maloletnu pastorku, na seksualne odnose– navodi izvor iz istrage za portal 24sedam.

Kako navodi ovaj portal, on je navodno oštećenu devojčicu nakon što je završila tuširanje i obukla pidžamu, pozvao u dnevnu sobu kako bi razgovarali, a potom je pretio maloletnoj devojčici da ćuti i da se ne opire.

- U jednom trenutku on je svoju ruku stavio preko usta oštećenoj maloletnici, kako ne bi vrištala, i upotrebom fizičke snage, protiv njene volje seksualno zlostavljao – zaključuje izvor.

Prema saznanjima portala, do rasvetljavanja ovog zlodela došlo je nakon prijave policiji za porodično nasilje.

- Majka devojčice, koja sa osumnjičenim ima jedno zajedničko dete, pre izvesnog vremena prijavila je policiji da je pretrpela fizičko nasilje od supruga. Tek nakon izvesnog vremena, policiji je ispričala i za događaj iz 2020. godine kada je njena ćerka pretrpela zlostavljanje – navodi nsagovornik.

Osumnjičeni inače radi u Beogradu kao vozač gradskog autobusa.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.