SASLUŠAN OSUMNJIČENI KUVAR ZA UBISTVO U JAKOVU! Ovim rečima se branio!
Osumnjičeni za ubistvo, Foto: Facebook

ŠOK

SASLUŠAN OSUMNJIČENI KUVAR ZA UBISTVO U JAKOVU! Ovim rečima se branio!

Nakon pucnjave, koje se ne seća, seo je u svoj aitomobil i pobegao u šumu do Progada, gde se krio do predaje

Objavljeno: 14:01h

Đira N. (23) iz Jakova, osumnjičen za ubistvo Vuka Jolovića (30), priznao je ubistvo i rekao da se ne seća trenutka u kom je pucao na žrtvu. On je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka Jolovića iz automatske puške "kalašnjikov".

On je izneo svoju odbranu u prisustvu izabranog branioca, priznao je delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Vuka J.

- Izrazio je kajanje i tvrdio da se ne seća samog pucanja. Rekao je da su ga ranije tog dana ubijeni, njegov rođeni brat i jos jedan njihov prijatelj maltretirali i prebili, ali je uspeo da pobegne kuci. Kasnije su tukli i njegovog oca, a tokom večeri su mu došli ispred kuce gde su tukli i njegovog brata - rekao je osumnjičeni, prema nezvaničnim saznanjima:

"Plašio se da mu ne diraju i majku, jer je čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju, pa je uzeo pušku iz svoje spavaće sobe i krenuo ka Vuku i ostalima."

Surčin, Vuk J
foto: Facebook

Nakon pucnjave, koje se ne seća, seo je u svoj aitomobil i pobegao u šumu do Progada, gde se krio do predaje.

- Tvrdi da nije znao da je Vuka ubio sve do predaje policiji - navodi izvor:

"Smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je "partizanovac", dok su oni, kako je rekao, navijači neke navijačke grupe "Crvene zvezde". Probleme je sa njima imao poslednje tri godine i plašio ih se jer se pričalo da su braća Jolović problematična i da se bave kriminalom."

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga: zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo u sticaju da krivićnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.