RONIOCI PRETRAŽUJU SAVU! Traži se oružje kojim je ubijen pilot u Surčinu!
Ubijeni pilot, Foto: Facebook

AKCIJA U TOKU

RONIOCI PRETRAŽUJU SAVU! Traži se oružje kojim je ubijen pilot u Surčinu!

Za sada nije poznato na koji način su istražitelji došli do ovih informacija i da li im je eventualno na njih ukazao sam osumnjičeni

Objavljeno:

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije uz pomoć nekoliko patrola Policijske stanice iz Surčina od jutros pretražuju korito i priobalje reke Save u blizini Jakova u potrazi za automatskom puškom iz koje je Đura N. (23) u nedelju uveče izrešetao pilota Vuka Jolovića (30).

Prema nezvaničnim saznanjima Informera inspektori kriminalističke policije koji rade na ovom slučaju dobili su informaciju da se na nekoliko lokacija uz reku Savu nalaze dva kalašnjikova i četiri okvira municije za koje se sumnja da su pripadale i da ih je koristio osumnjičeni Đura N.

- Nakon operativnih saznanja da se u koritu Save i u priobalju ove reke u okolini Jakova nalaze dve automatske puške i četiri okvira sa pripadajućom municijom koje je koristio Đura N. angažovana je Ronilačka jedinica Žandarmerije - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

On je objasnio šta je zadatak pripadnika te jedinice.

- Pripadnici Ronilačka jedinica Žandarmerije će sonarima pretražiti korito reke na nekoliko lokacija. Cilj je da se pronađe oružje koje je korišćeno prilikom ubistva. Za te potrebe angažovano je još policijskih službenika koji će pretraživati obalu ne bi li pronašli dokaze koji će se upotrebiti na sudu- navodi naš izvor iz istrage.

Za sada nije poznato na koji način su istražitelji došli do ovih informacija i da li im je eventualno na njih ukazao sam osumnjičeni.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.