10 MINUTA PRE ZLOČINA U JAKOVU DESILA SE STRAŠNA STVAR! Brat osumnjičenog za ubistvo otkrio ŠOK detalje
Đura N., Foto: Facebook

jezivo

10 MINUTA PRE ZLOČINA U JAKOVU DESILA SE STRAŠNA STVAR! Brat osumnjičenog za ubistvo otkrio ŠOK detalje

Kako su komšije iz Jakova pričale sve najbolje o osumnjičenom za ubistvo, tako i komšije pokojnog Vuka iz Surčina

Objavljeno:

Nemojte me, molim vas, ništa pitati. Ne znam ni gde mi je brat, ništa. Istina je samo da su deset minuta pre nego što je on to uradio našeg oca pretukli momci među kojima je bio i ubijeni.

Ovo su reči Nikole, brata Đure N. (23), koji je osumnjičen da je u nedelju uveče iz "kalašnjikova" izrešetao Vuka J. (35) u Ulici braće Žigić u Jakovu. Od posledica pucnjave Vuk je u ponedeljak ujutru preminuo.

Šta se desilo pre pucnjave, ostaje nejasno. Kao motiv sukoba navodi se da je ubijeni došao do kuće u kojoj živi Đura kako bi mu oduzeo automobil na ime ranijeg duga. Komšije osumnjičenog za ubistvo govore da je Đura mladić za primer.

Kako kažu, čude se odakle mu „kalašnjikov” kojim je zapucao.

– Završio je kuvarsku školu i radio je u najelitnijim beogradskim restoranima. Godinama je igrao folklor i sa svojim kulturno-umetničkim društvom obišao je pola Evrope. Gotovo svake godine je na Bogojavljenje odlazio na reku, a nekoliko puta je i plivao za časni krst – navodi jedan od komšija.

Kako dodaje, Đura dolazi iz poštene i radne porodice.

– Bio je sjajan mladić, uvek nasmejan i veseo. Mislili smo da ni mrava ne bi zgazio. Vest da je on pucao u nekog me je ostavila bez teksta. Ne mogu i dalje da dođem sebi. Otac ima svoju firmu, pošteni ljudi – kaže naš sagovornik.

Sa druge strane, pojavila se i informacija da su se Vuk i Đura pre izvesnog vremena sukobili u jednoj diskoteci, pa je policija, kako saznaje, uzela i snimke sigurnosnih kamera iz tog lokala da bi utvrdila da li se to zaista i dogodilo.

Sa druge strane, brat pokojnog Vuka, u izjavi datoj u policiji tvrdi da je Đura na njih ispalio kišu metaka kada je izlazio iz automobila.

– Mislim da ga je pogodio u stomak. Nismo mogli ništa da sprečimo. Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil i odmah odvezao u dom zdravlja u Surčinu. Bio je u teškom stanju – ovako je opisao ubistvo u Jakovu M. M., brat ubijenog.

A kako su komšije iz Jakova pričale sve najbolje o osumnjičenom za ubistvo, tako i komšije pokojnog Vuka iz Surčina.

– Porodica je otišla iz zgrade u kojoj stanuju. Vuk je završio za pilota u Vršcu i radio je u nekoj firmi. Video sam ih u nedelju uveče posle vesti o ranjavanju njihovog sina i bili su uznemireni i u velikom šoku. Vuk je bio pristojan dić i nikome nije jasno šta se tu dogodilo – navode komšije ubijenog.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.