OBOJICA PRONAĐENA U ISTOM STANJU U BEOGRADSKIM ŠUMAMA! Okolnosti smrti Vuka i Nemanje se podudaraju u OVIM stvarima
Preminuli mladići, Foto: Facebook

PRETUžNO

OBOJICA PRONAĐENA U ISTOM STANJU U BEOGRADSKIM ŠUMAMA! Okolnosti smrti Vuka i Nemanje se podudaraju u OVIM stvarima

Tužna sudbina dva mladića iz Beograda

Objavljeno: 15:22h

Dve strašne tragedije pogodile su Srbiju, kada su dva mladića u Beogradu skončala na gotovo identičan način.

Naime, potera za Nemanjom Jovanovićem iz Mirijeva trajala je od 13. maja, kada mu se svaki trag gubi u naselju oko 23 časa uveče, dve nedelje kasnije pojavljuje se vest o nestanku Vuka Grbovića, koji je nestao na putu do fakulteta gde je trebalo da odbrani diplomski rad.

Vuk Grbović
foto: Marko Nikolić, Facebook

Nestanak u Zvezdarskoj šumi

U Zvezdarskoj šumi nestao je Vuk Grbović 1988. godište. Policiji je prijavljen nestanak, nakon čega je ubrzo pronađeno vozilo mladića, ali u njemu nije bilo ničega, prema rečima njegovog brata Veljka, koji je za medije otkrio da je Vuk bio sportski tip, porodičan čovek sa dvoje maloletne dece.

Nažalost, ubrzo je stigla informacija iz policije koju je potvrdio i rođeni brat nestalog, a to je da je u jutarnjim časovima pronađeno obešeno telo nestalog mladića za kojim se tragalo dva dana. Pored tela policija je zatekla novčanik, telefon i ključevi, šta je motiv samoubistva nije poznato.

Smrt u Mirijevu

U beogradskom naselju Mirijevo nestao je Nemanja Jovanović 1989. godište, visina 193cm. Otac bebe od 18. meseci. Policiji je prijavljen nestanak pre 17 dana, a nažalost i ova potraga se završila tragično. Telo Jovanovića pronađeno je obešeno u šumi iza zgrade. Ni u ovom slučaju nije poznat motiv, obojica su bila porodični ljudi, koji su iza sebe ostavili maloletnu decu, pronađeni u gotovo identičnom stanju u šumama Beograda u kratkom vremenskom intervalu.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.