OVO JE UBICA IZ SURČINA! Ispalio je 3 metka iz kalašnjikova u žrtvu, komšije ŠOKIRANE (FOTO)
Ubica iz Surčina, Foto: Facebook

jezivo

OVO JE UBICA IZ SURČINA! Ispalio je 3 metka iz kalašnjikova u žrtvu, komšije ŠOKIRANE (FOTO)

Sinoć je, kako kaže, uviđaj u ulici Braće Žigić u Jakovu trajao do kasno u noć

Objavljeno:

- Nikad sa tim detetom nije bilo problema, zato mi je teško kao da se mom detetu desilo. To je dobar momak, folklor igrao godinama, plivao za časni krst, nikad se o njemu nije ništa loše pričalo.

Ovako počinje za Blic komšinica porodice Đure N., mladića koji je sinoć u Jakovu pucao iz kalašnjikova i teško ranio V. J. (35) koji je od posledica ranjavanja preminuo u Urgentnom centru.

Sinoć je, kako kaže, uviđaj u ulici Braće Žigić u Jakovu trajao do kasno u noć.

- Policija je ulazila i izlazila iz kuće, a njegovu porodicu nismo videli od sinoć - navodi komšinica, pita se odakle Đuri kalašnjikov i dodaje da su svi u šoku: “Kroz ulicu sinoć nije moglo da se prođe, a jutros nema nikoga, niko ne izlazi, tako je neka tišina…”.

Ona navodi da ne zna šta je bio uzrok sukoba, kaže da je iz kuće izašla pet minuta pre nego što se sve dogodilo, a da je tada videla žrtvu sa još nekoliko muškaraca ispred kuće Đure N...

- Nekoliko njih je došlo sa dva, tri automobila, od tad nije bio tu, nisam ga videla, a auto mu je bio ispred kuće parkiran. Oni su mu otvarali automobil i preturali po njemu, to je ono što znam i što sam videla - rekla je i dodala:

- Nisam mogla da ne primetim to kako su se ponašali. Onda sam otišla, kad sam se vratila sve je bilo zatvoreno, svuda je bila policija, u ulicu više nije moglo da se uđe.

Ona je dodala i da je na dan ubistva srela osumnjičenog mladića Đuru N. koji nije odavao utisak da ima neki problem.

- Videli smo se u prolazu, javio se normalno, kao što je to uvek činio. Kažem opet, njega znam samo kao dobrog mladića, a znam ga otkako se rodio… - zaključila je komšinica.

Podsetimo, do pucnjave je došlo u Ulici braće Žigić, prema nezvaničnom saznanju "Blica", zbog prethodno nerašćićenih računa među napadačem i žrtvom. Naime, kako saznajemo, juče u toku dana upucani V. J. navodno je došao sa drugom u pomenutu ulicu, kako bi od Đure N. uzeli automobil "golf 4" koji je on vozio. Nezvanično, zaplenu automobila mladić je želeo da izvrši zbog navodnog duga koji je N. Đ. prema njemu imao.

Nedugo potom, došlo je do svađe i fizičkog obračuna, pa je Đura u jednom trenutku utrčao u kuću, i vrlo brzo vratio se trčeći sa kalašnjikovim u rukama, iz koga je pucao u V. J. sa nekoliko hitaca dok su ga tri su pogodila u stomak. V. J je kasnije premiuo u bolnici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu odmah su identifikovali i intenzivno tragaju za Đurom N. (23), koji se trenutno nalazi u bekstvu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.