OVO JE UBIJENI MLADIĆ U SURČINU! Na Vuka ispaljena kiša metaka, PORODICA SLOMLJENA
Vuk J., Foto: Facebook

TUGA

OVO JE UBIJENI MLADIĆ U SURČINU! Na Vuka ispaljena kiša metaka, PORODICA SLOMLJENA

Vukov ubica Đura N. takođe je poznat kao dobar mladić

Objavljeno:

Vuk J. koji je sinoć ubijen u Surčinu završio je školu za pilote u Vršcu i imao je velike planove za život, kažu njegovi prijatelji.

Ekipa Informera bila je danas na mestu gde je u nedelju uveče Đura N. ubio iz kalašnjikova Vuka J.

Na mestu ubistva postoje tragovi krvi, rupe od metaka, a stoji i automobil na kom su polomljena stakla. U porodičnoj kući ubijenog nikoga nije bilo. Prijatelji kažu da su se sklonili nakon što se sve dogodilo.

Vukova porodica je slomljena! On je bio omiljen u familiji. Bio je dobro dete. Završio je školu za pilote u Vršcu. Planirao je da život posveti nebi i letenju, a sada je prerano otišao pod oblake. Njegovi ne mogu da dođu sebi. Sklonili su se iz porodične kuće, ne žele nikoga da vide - kaže za Informer jedan od prijatelja.

On dodaje da porodicu jako pogađaju navodi da je Vuk ubijen jer je reketirao Đuru.

- Pojedini govore da je bio diler, drugi da je reketirao ubicu, ali ja u to prosto ne mogu da poveruje. Vuk je bio sjajan mladić. Uvek nasmejan i pozitivan. Ne mogu da shvatim da je neko mogao da mu oduzme život tek tako - završava naš sagovornik.

Vukov ubica Đura N. takođe je poznat kao dobar mladić. On je završio kuvarsku školu, radio je u najelitnijim hotelima, igrao je folklor i bio je veoma pobožan. Često je obilazio srpske svetinje, a plivao je i za časni krst na Bogojavljenje.

On je u nedelju uveče pucao u Vuka iz kalašnjikova, jer je on navodno pokušao da mu otme auto na ime duga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.