SEMAFOR SMRTI U ZEMUNU, MUŠKARCU JE NA TOM MESTU OTPALA GLAVA: Danas i dalje prolaze kroz CRVENO, SRAMOTA (VIDEO)
Foto: Profimedia, Google Earth

HOROR!

SEMAFOR SMRTI U ZEMUNU, MUŠKARCU JE NA TOM MESTU OTPALA GLAVA: Danas i dalje prolaze kroz CRVENO, SRAMOTA (VIDEO)

On se zakucao u vozilo u kojem je bila trudnica, a da situacija bude još gora, mladićevo telo odletelo je prilikom sudara i udarilo u semafor

Objavljeno:

U Zemunu, u Glavnoj, jednoj od najprometnijih ulica, i dan danas postoji zloslutni semafor smrti, na kojem je jedan motociklista izgubio život na krajnje stravičan način.

Kako svedoči naš reporter, strašna nesreća desila se kada je na baš tom semaforu muškarac prošao kroz crveno i u direktnom sudaru izgubio život.

On se zakucao u vozilo u kojem je bila trudnica, a da situacija bude još gora, mladićevo telo odletelo je prilikom sudara i udarilo u semafor. Tom prilikom, glava nesrečnog čoveka odvojila se od tela i završila na pločniku pored.

Prošle su godine od ove teške nesreće, a stanovnici Zemuna i dalje strepe kada prelaze Glavnu ulicu, jer kroz crveno svetlo još uvek proleću nesavesni vozači.

- To je strašno, oni proleću non stop, neko će poginuti. Kad god prelazim ulicu i kada se upali zeleno, moram da gledam pet puta da me neko ne pokosi. Stvarno bi neko nešto trebalo da uradi po tom pitanju - priča nam Ljiljana Č., stanovnica ovog grada, vidno izrevoltirana.

Naša ekipa otišla je na lice mesta da se uveri da li su ove tvrdnje tačne.

Zatekli smo pomenuti semafor, ali i vozače koji bukvalno proleću na crveno.

Sve to možete pogledati u snimku ispod:

Ovim putem apelujemo na sve vozače da se pridržavaju pravila i da ih poštuju, kako na ovom, tako na svim mestima u zemlji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.