POJAVILI SE JEZIVI DETALJI NESREĆE NA ZRENJANINCU! Naloženo je vanredno veštačenje kola i obdukcija
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/TiempodeSanJuan

jezivo

POJAVILI SE JEZIVI DETALJI NESREĆE NA ZRENJANINCU! Naloženo je vanredno veštačenje kola i obdukcija

Stradali su putnici koji su bili u "polu"

Objavljeno:

Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala 2 automobila koja se dogodila se na Zrenjaninskom putu kod kafane Japanski cvet, a u kojoj su poginula dva mlađa muškarca, a dve osobe povređene, kako se saznaje, naloženo je vanredno veštačenje vozila i analiza krvi povređenog vozača.

- Vezano za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kod Besnog foka kada je iz nepoznatog razloga vozilo "volksvagen polo", u kome su poginula dva lica, prešlo u suprotnu traku kolovoza kojom se kretalo vozilo "opel zafira" sa kojim je došlo do sudara, a u kome su se nalazila dva lica koja su zadobila povrede u nezgodi, dežurni zamenik javnog tužioca koji je prisustvovao uviđaju naložio je da se uradi vanredni tehnički pregled vozila, da se izvrši obdukcija i da se od povređenog vozača uzme krv radi analiza. Tužilastvu će biti dostavljen izveštaj sa dokumentacijom, nakon čega ce biti određeno saobraćajno-tehničko veštačenje, a zatim ce Prvo osnovno javno tužilaštvo doneti odluku o pokretanju ili nepokretanju krivičnog postupka - rečeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć, a učestvovala su vozila marke "opel zarifa" zrenjaniniskih tablica i "polo" beogradske registracije. Stradali su putnici koji su bili u "polu".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.