VEOMA RETKO I OPASNO ORUŽJE PRONAĐENO U ŠTEKU VELJE NEVOLJE: Nevidljivo je i TEŠKO se nalazi na TRŽIŠTU! (FOTO)
oružje pištolj-olovka, Foto: Youtube/Printscreen/zaboravljeno oružje

OPASNA STVAR

VEOMA RETKO I OPASNO ORUŽJE PRONAĐENO U ŠTEKU VELJE NEVOLJE: Nevidljivo je i TEŠKO se nalazi na TRŽIŠTU! (FOTO)

On navodi da je reč o veoma opasnom oružju, pre svega jer nije lako uočljivo

Objavljeno:

Prilikom hapšenja kriminalne grupe na čijem čelu su Veljko Belivuk i Marko Miljković u februaru prošle godine MUP Srbije zaplenio je veliku količinu droge, novca, oružje, municije, a u jednom štek-stanu, navodno nađena su i dva pištolja-olovke.

Naime, ovo skoro pa nevidljivo oružje je veoma opasno i teško se nalazi na tržištu.

- Pored velikog broja pištolja, automatskog oružja, čak i sa optičkim nišanom, istražitelji su ostali iznenađeni kada su, prilikom pretresa jednog stana, pronašli dva pištolja-olovke, u srebrnoj i crnoj boji, jer se ovo oružje retko pronalazi. Reč je o vatrenom oružju koje se često pojavljuje o špijunskim filmovima, čak i onima o čuvenom tajnom agentu 007 Džejmsu Bondu. To je zapravo improvizovani pištolj, iz kog može da se puca, izgleda kao olovka, ali se u njemu nalazi pravi metak - objašnjava izvor Kurira,

On navodi da je reč o veoma opasnom oružju, pre svega jer nije lako uočljivo.

- Pištolj-olovka ima malokalibarski metak i uglavnom ne može da se koristi za pucanj na veću udaljenost, pa sve ukazuje da je reč o oružju koje neko namerava da upotrebi iz neposredne blizine - dodao je sagovornik.

Kako smo već prenosili, policija je prilikom pretresa pronašla policijsku "stop" tablicu, kao i elektrošoker, veliku količinu oružja, municije, ali i policijske motorole, preko kojih su, kako se sumnja, ugovarali otmicu i ubistvo Nikole Mitića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.