NAJNOVIJE OBRAĆANJE NENADA PERIŠA: Ovo je imao da kaže o MATEJEVIM PRIJATELJIMA
Nenad Periš, Foto: nemanja Nikolić

TUGA

NAJNOVIJE OBRAĆANJE NENADA PERIŠA: Ovo je imao da kaže o MATEJEVIM PRIJATELJIMA

- To su mladi i dobri momci. Trenutno su jako loše zbog svega što se dogodilo

Objavljeno: 20:46h

Vest da je Matej Periš (28) nestao, u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, njegovom ocu saopštili su drugovi mladića. Sa njima je Nenad bezboj puta pričao, ali do dan danas nije saznao zašto ih je Matej napustio i izašao iz "Gotika".

Prošle nedelje Periš im je javio vest od koje su se svi pribojavali- Matej je nađen mrtav u Dunavu.

Matej Periš
foto: Printscreen/tiktok, Printscreen

- To su mladi i dobri momci. Trenutno su jako loše zbog svega što se dogodilo. Zamislite, od početka godine izgubili su dvojicu drugova. Pre mog Mateje nastradao im je prijatelj. Osećam njihovu bol. Pričali smo juče o mom sinu, o tome šta je voleo, kakav je bio...Nemojte im uzeti za zlo, ako ih za nekoliko godina vidite da se smeju. Oni su mladi i moraju da žive. Želim im da dobiju decu i budu dobri ljudi. Da budu na njih ponosni kao što sam ja na mog Mateju- kaže Nenad Periš.

Okupljeni na brodovima upalili su baklje i gradom se zaorio gromoglasan aplauz, nakon čega je usledila zajednička molitva.

- Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce. Ovakva podrška čoveka čini čovekom - kazao je Nenad Periš.

Otac nastradalog mladića u razgovoru za "Telegraf.rs" rekao je da je juče sahranio svoga sina u krugu porodice i prijatelja.

Nenad Periš, Patrijarh Porfirije, Matej Periš
foto: Uroš Arsić

- Ružno je reći da sam srećan, ali jesam jer sam našao sina. Njegovo srce je prestalo da kuca u Beogradu. Znam gde je grob mog sina i uvek mogu da odem na njega i da se pomolim za Matejev nebeski život- kaže Nenad.

Na dan sahrane u medijima se pojavio novi snimak sa šetališta kod Savanove, ali nije poznato gde Matej trči i šta traži.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.