UPRAVO SE OGLASIO NENAD PERIŠ: Tiče se MATEJEVE SAHRANE
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

nove informacije

UPRAVO SE OGLASIO NENAD PERIŠ: Tiče se MATEJEVE SAHRANE

Periš je nestao u noći 30. na 31. decembar 2021. godine, kada je, kako se veruje, upao u Savu kod naselja Savamala u centru Beograda

Objavljeno: 16:27h

Nenad Periš, otac Mateja Periša, Splićanina čije je telo pronađeno u sredu kod Ada Huje, još jednom se zahvalio Srbiji za svu podršku i zamolio za mir i privatnost za vreme sahrane njegovog sina.

1 / 9 Foto: Uroš Arsić

„Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosećanju i korektnom praćenju ovog slučaja ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem“, saopštio je Nenad Periš.

Matej Periš
foto: Espreso

Kako podseće Nova.rs pomen nakon smrti Mateja Periša održan je juče u Beogradu, nakon čega je telo nastradalog mladića ispraćeno za rodni Split. Periš je nestao u noći 30. na 31. decembar 2021. godine, kada je, kako se veruje, upao u Savu kod naselja Savamala u centru Beograda.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.