PROSTITUTKA RASKRINKALA KOLEGINICE, POMENULA POZNATA ESTRADNA IMENA: Za "AKCIJANJE" po Albaniji uzimala HILJADARKU
Ilustracija, Foto: Profimedia

ALBANSKI BIZNISMEN KLJUČNA FIGURA

PROSTITUTKA RASKRINKALA KOLEGINICE, POMENULA POZNATA ESTRADNA IMENA: Za "AKCIJANJE" po Albaniji uzimala HILJADARKU

Dok je boravila tamo, saznala je da nije prva devojka iz Srbije koja je bila kod njega

Objavljeno:

Maja V., koja je nedavno saslušavana u okviru istrage elitne prostitucije, policiji je ispričala da su joj klijenti bili vlasnik elitnog restorana na Novom Beogradu, sin prvog čoveka jedne od najvećih građevinskih firmi u Srbiji, kao i biznismen iz Tirane koji je i ranije povezivan s našim lepoticama (sva imena poznata redakciji).

Vukčevićeva je, kako je Objektiv još saznao, rekla i da je za noć uzimala po 1.000 evra, od kojih je za sebe zadržavala sedam stotina.

Vlasnika elitnog restorana koji se nalazi na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Novom Beogradu ona je, prema sopstvenim rečima, upoznala preko Iris Š, koja joj je i ponudila da se vidi s njim.

Deo novca koji je tom prilikom zaradila je predala Iris nedaleko od jednog drugog, takođe poznatog restorana, gde Iris i inače stanuje. Ovaj luksuzno opremljeni elitni restoran stecište je brojnih poznatih lica, hedonista, pa je pretpostavka da nije jedina koja je u njemu našla klijenta.

Albanskog biznismena D. L. poznatijeg, kako tvrdi, upoznala preko poznate srpske pevačice .

Sreli su se, kako proizilazi iz onoga što je ispričala policiji, 29. novembra prošle godine u Tirani. Dok je boravila tamo, saznala je da nije prva devojka iz Srbije koja je bila kod njega.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ovaj poslovni čovek, inače, neretko se pojavljuje u navodima albanskih me dija. O njemu je pisano da ima dve žene i sedmoro dece, a navodno je jednoj srpskoj starleti kupio džip vredan 75.000 evra.

Par je navodno stalno putovao i boravio na mnogim egzotičnim destinacijama. Razišli su se, navodno, nakon što je shvatio da se vodi pukim interesom.

Zbog njega, ali i drugih „momaka” iz Albanije, po pisanju tamošnje štampe, došlo je i do rata između devojaka iz Srbije i Crne Gore koje se bave najstarijim zanatom na svetu.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.