EPILOG INCIDENTA U MIRIJEVU: Mladić ISPPRSKAO devojku špricem - otkriven SADRŽAJ tečnosti
Ilustracija, Foto: Profimedia

špric

EPILOG INCIDENTA U MIRIJEVU: Mladić ISPPRSKAO devojku špricem - otkriven SADRŽAJ tečnosti

Ekipa Objektiva otišla je na pomenutu adresu, a iz kuće je izašao jedan stariji gospodin predstavljajući se kao vlasnik kuće

Objavljeno:

U utorak uveče, u beogradskom naselju Mirijevo, nešto posle ponoći policajce je kod Sedme beogradske gimnazije zaustavila S. M. (26) vidno uznemirena i uplakana.

Ona je tada usplahireno ispričala da se vraćala sa posla kada ju je nepoznato lice iz obližnjeg dvorišta iz šprica isprskalo nekom tečnošću koja ima neprijatan miris, po levoj ruci i leđima.

– Devojka je istakla da se isto ponavlja poslednjih dva-tri meseca. To dvorište se nalazi nekoliko stotina metara ispod gimnazije, kod autobuskog stajališta. Policija je pronašla dvorište odakle je devojka isprskana, a pored ulaznih vrata zatekli su jednu staklenu teglu sa sadržajem bele tečnosti – navodi izvor našeg lista.

Policija je u dvorištu zatekla i mladića N. M. (25), koji im je pokazao špric iz kojeg je poprskao S. M.

– Na pitanje čime ju je poprskao, mladić je izjavio da se radi o semenoj tečnosti. Кao razlog zašto to radi, naveo je to što je na društvenoj mreži Tiktok video izazov koji mu je postao zanimljiv – dodaje naš izvor.

Ekipa Objektiva otišla je na pomenutu adresu, a iz kuće je izašao jedan stariji gospodin predstavljajući se kao vlasnik kuće.

1 / 7 Foto: Profimedia

– To nije istina, taj mladić ovde živi sa roditeljima. Po zanimanju je inženjer informatike. Policija je došla, on je dao izjavu i tu se sve završilo. To nije istina što se priča, a tu teglu što su pronašli nisam video. To može da bude svašta, ja prvi u teglama rastvaram đubrivo za lozu. On trenutno nije kod kuće, otišao je na časove vožnje – rekao je ljutito gospodin.

Кomšije iz ove ulice ne kriju da su u šoku.

– Njihova kuća gleda na dve strane, odnosno sa zadnje je Mirijevski bulevar, gde se to odigralo. Tu je i stanica gde mnogo ljudi, a pre svega dece čeka prevoz. To je odvratno i užasno šta se dogodilo – besno nam je rekla komšinica.

Bonus video:

53:38

REDAKCIJA 18.05.2022. 3.DEO

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.