"SVE BOMBE EKSPLODIRAĆE OKO 17 SATI": Stigao je novi preteći mejl!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen, Dragana Udovičić

da li je ovo realno?

"SVE BOMBE EKSPLODIRAĆE OKO 17 SATI": Stigao je novi preteći mejl!

Preti se miniranjem na 45 lokacija

Objavljeno:

Na adresu redakcije jednog beogradskog medija stigao je novi preteći mejl u kome se navodi da je postavljen eksploziv na čak 45 lokacija u Srbiji. U njemu je navedeno da je napravljeno 500 kilograma plastičnog eksploziva, te da će sve bombe eksplodirati oko 17 sati.

Preti se miniranjem na 45. U pretećem mejlu je navedeno da je napravljeno 500 kilograma eksploziva, te da će sve bombe eksplodirati oko 17 sati.

Imejl prenosimo u celosti.

– Srbija nastavlja da podržava Rusiju, terorističku naciju koja je uništila moju zemlju zajedno sa drugima. Rusija neprestano teroriše svet i mi nećemo tolerisati ovo s**nje. Srbija je odbila da osudi postupke Rusije i, što je još važnije, odbija da sankcioniše Rusiju. Srbija je ruski portal u zapadni svet, omogućava letove i nastavlja da održava rusku ekonomiju na površini. Svi ste vi kukavice, i svi ćete platiti za ovo.

Naš tim specijalaca se udružio sa Albancima, napravili smo 500 kilograma C4, kao i kupili 1.000 kilograma đubriva za izradu bombi za đubrivo. Naš tim čini 200 članova u nekoliko gradova Srbije.

Postavili smo bombe na sledeće lokacije: Ruska ambasada Beograd Ambasada Belorusije u Beogradu Iranska ambasada u Beogradu Kubanska ambasada Beograd Predstavništva Er Srbije u Beogradu Kancelarije Turkish Airlines-a u Beogradu Niški aerodrom Novosadski aerodrom Beogradski aerodrom Predsednikova kuća Gradsko veće Beograda Ada Mall beogradFutura Shopping Center Beograd Tržni centar Milenijum Beograd BIG FASHION tržni centar Beograd Zira šoping centar Beograd BIG Rakovica – Tržni centar Beograd Svi mostovi u Beogradu Most Slobode Novi Sad Varadinski most – „Duga” Novi Sad Žeželjev most Novi Sad Beogradske železničke stanice Subotica Železničke stanice Novi Sad železničke stanice Niške železničke stanice Beogradski zoološki vrt Beogradski akvarijum Muzej Jugoslavije Beograd Nebojša kula Tanja armonija, Trg Republike 18 Novi Sad Tržni Centar NS Novi Sad Poklončić suvenirnica Novi Sad Tržni centar „BIG” Novi Sad Gradsko veće Novog Sada Sole mio hotel Novi Sad Tifani Promenada Novi Sad TC Bazar Novi Sad Miki Zoo Niški Zoološki vrt Sve elektrane u Nišu, Beogradu, Novom Sadu, Subotici Sva postrojenja za preradu vode u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Subotici Sve prodavnice u Subotici Železnička stanica Zrenjanin Vojne akademije u Beogradu

Sve ove bombe će eksplodirati oko 17 časova. Nadajmo se da će Srbija naučiti svoju j**enu lekciju i odlučiti da stane, uvede sankcije Rusiji i učini pravu stvar. Da li želite da se ovo dešava? – stoji u imejlu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.