SASLUŽANA ŽENA (63) KOJA JE IZBOLA MUŽA U MIRIJEVU: Evo kako se branila!
ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

JEZIVO

SASLUŽANA ŽENA (63) KOJA JE IZBOLA MUŽA U MIRIJEVU: Evo kako se branila!

Kako se saznaje, napad se dogodlo juče oko 14 sati, a D.M. je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušana u tužilaštvu zbog nasilja u porodici

Objavljeno:

Policija na Zvezdari uhapsila je D. M. (63) nakon što je njen suprug M. M. (63) pozvao policiju i prijavio da ga je povredila kuhinjskim nožem u zajedničkom stanu u beogradskom naselju Mirijevo.

Kako se saznaje, napad se dogodlo juče oko 14 sati, a D.M. je određen pritvor do 48 sati nakon čega će biti saslušana u tužilaštvu zbog nasilja u porodici.

- Tokom istrage rekla je da je napadu prethodila svađa. Da ona sumnja da joj je neveran i da se zbog toga razvode. Nije mogla da se obuzda kada ju je nazvao "najvećim zlom koje hoda". Uzela je sa stola kuhinjski nož i ubola ga u ruku. Ona je tvrdila da nije želela da ga ubije- kaže izvor blizak istrazi.

1 / 5 Foto: Instagram/192_rs

Izjavu u policiji dao je i povređeni M.M. On je objasnio da se godinama svađaju, da su u fazi razvoda i da bi supruga još više povredila da joj nije oteo nož iz ruke.

- Dok sam se borio da joj otmem nož posekla me je po ruci. Do sada me nije napadala. Pokrenuo sam brakorazvodnu parnicu - rekao je napadnuti muškarac.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.