PETLJA "1000 RUŽA" JEDNA OD NAJGORIH CRNIH TAČKI U BEOGRADU: Nesreće se nižu, postoji 1 problem!
ilustracija, Foto: Printscreen/rts, Google Earth

nesreća na putu

PETLJA "1000 RUŽA" JEDNA OD NAJGORIH CRNIH TAČKI U BEOGRADU: Nesreće se nižu, postoji 1 problem!

Nesreća se dogodila kada je automobil, koji je vozila ženska osoba, prešao u drugu traku i udario u kamion

Objavljeno:

Jedna osoba teško je povređena u sudaru putničkog i teretnog vozila kod petlje "1.000 ruža" na Kružnom putu, ka Bubanj potoku. Povređena je vozilom Hitne pomoći prebačen na VMA. Nesreća se dogodila kada je automobil, koji je vozila ženska osoba, prešao u drugu traku i udario u kamion. Proces izvlačenja povređene osobe trajao je dugo, a na lice mesta je došlo vozilo "Parking servisa" koje treba da ukloni smrskani automobil. Saobraćaj se na tom delu puta odvija naizmenično.

Inače, petlja "1.000 ruža" poznata je kao crna tačka na toj deonici.

Kako saznajemo, kod isključenja sa Kružnog puta ka Avali su radovi na nadvožnjaku još od januara meseca. Kako naš izvor navodi, najveći problem je noću i kada je napolju magla jer ulično svetlo ne postoji.

Obilaznica kod '1.000 ruža'
Obilaznica kod "1.000 ruža"foto: Printscreen

"Radovi su se odužili, pa je sada improvizovan mali kružni tok. Radovi je trebalo da budu gotovi do kraja aprila, ali ko zna kad će. Možda kad završe konačno da stave bar jednu svetiljku - to je jedini problem jer noću i kad je magla ne vidi se skretanje", kaže naš izvor.

Podsetimo, godinama unazad na gotovo istom mestu nižu se nesreće, u aprilu 2019. kod petlje "1.000 ruža" poginula su dva mladića.

Apelujemo na sve vozače da poštuju propise u saobraćaju i na taj način sačuvaju svoju i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Bonus video:

00:25

Sudar autobusa i taksi vozila u Vojvode Stepe

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.