EVO U KAKVOM JE STANJU DEČAK (15) KOG JE POKOSIO AUTO U NIŠU! Hitno je prevezen u Urgentni!
ilustracija, Foto: Dado Đilas

strašno

EVO U KAKVOM JE STANJU DEČAK (15) KOG JE POKOSIO AUTO U NIŠU! Hitno je prevezen u Urgentni!

U trenutku nesreće tinejdžer je bio sa svojim vršnjakom D. I. sa kojim je išao u školu

Objavljeno:

Dečaku M.I. (15) koji je povređen u saobraćajnoj nesreći jutros u Nišu, u bolnici kontstovane teške telesne povrede grudnog koša.

Naime, dečaku su konsatatovane povrede leve strane grudnog koša.

- Dečak ima i obostrano prelom rebara, plasiran mu je torokalni dren. Trenutno je hemodinamski stabilan, nalazi se u jedinici za intenzivnu negu Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju - saopštio je niški UKC.

Podsetimo, dečak M.I. povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7 sati na Čamurlijskom putu u Nišu, kada ga je udario automobil marke "fijat" dok je prelazio ulicu.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- Dečak je prelazio ulicu kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljao vozač (22). Hitna pomoć je odmah došla na mesto nezgode i povređeni pešak je prevežen u Urgentni centar - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

U trenutku nesreće tinejdžer je bio sa svojim vršnjakom D. I. sa kojim je išao u školu.

- Pokušali smo da pređemo ulicu do autobuskog stajališta ka Nišu. Obojica smo iz Čamurlije, on ide u školu "Mija Stanimirović", a ja u gimnaziju "9.maj". Svakog dana idemo istom putem, jer na tom mestu čekamo autobus. Krenuli smo da pređemo put, nismo dobro pogledali, vozilo je nailazilo pravo na nas. Povikao sam : "Pazi, kola! " Međutim, kasno sam reagovao, već je bio udaren - rekao je drug povređenog dečaka D. I.

Bonus video:

00:25

Sudar autobusa i taksi vozila u Vojvode Stepe

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.