PEDOFILI ZLOSTAVLJALI 4 DEVOJČICE NA ĐURĐEVDAN: U raznim krajevima Srbije događao se HOROR!
ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

PEDOFILI ZLOSTAVLJALI 4 DEVOJČICE NA ĐURĐEVDAN: U raznim krajevima Srbije događao se HOROR!

Tri devojčice seksualno zlostavljanje na Đurđevdan u različitim delovima Srbije

Objavljeno:

Pedofili su u petak, na Đurđevdan, seksualno zlostavljali čak četuru devojčice u nekoliko gradova u Srbiji.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, mladić J.A. (27) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje maloletnu ćerku (13) porodičnih prijatelja u blizini Ruskog groblja u Jagodini.

- Pokušaj silovanja dogodio se na Đurđevdan oko 15 sati, a devojčica je prijavila slučaj tek u nedelju, posle razgovora sa rođacima. Mladić je uhapšen u selu kod Jagodine, gde živi, i određen mu je pritvor. Naloženo je medicinsko veštačenje zlostavljane devojčice, a manijak se tereti za najteži oblik pokušaja silovanja deteta za pta mu preti od 10 godina zatvora do doživotne robije.

Silovanje
foto: Profimedia

Na Đurđevdan je, oko 14 sati, u Višnjičkoj banji u Beogradu umalo silovana devojčica (11) koju je manijak, u prolazi između zgrada, s leđa napao i pokušap da odvuče u ulaz. Međutim, prestravljena devojčica je počela da vrišti, što je čula komšinica i viknula manijaku: "Šta radiš to?!" Pedofil je tada pustio devojčicu, pa je otrčao do motora i pobegao.

Još jedna maloletnica (15) u petak je prijavila da ju je zlostavljao teča S.K. (60). Ona se požalila majci da ju je teča mesecima dodirivao po telu, a da je prošle sedmice na silu pokušao da je uvuče u svoj auto.

"Od kraja prošle godine, kada god bih ostala sama sa tečom, on bi mi prilazio i dodirivao me po grudima i telu. O svemu sam ćutala jer sam ga se plašila. Međutim, nisam više mogla da ćutim i mami sam se poverila na Đurđevdan", ispričala je devojčica u policiji.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

Nakon podnošenja prijave policija je odmah uhapsila S.K. i odredila mu zadržavanje do 48 sati, a devojčica je upućena na lekarski pregled.

Još jedan pedofil uhapšen je u petak u Pirotu jer je, kako se sumnja, u poslednje tri godine seksualno zlostavljao devojčicu (13), zloupotrebivši činjenicu da je sa porodicom živela kao podstanar na njegovom imanju.

Bonus video:

01:08

Hapšenje zelenaša

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.