UŽAS U VIŠNJIČKOJ BANJI: Manijak (20) pokušao da SILUJE devojčicu!
ilustracija, Foto: Instagram/192_rs

napao več tri žene!

UŽAS U VIŠNJIČKOJ BANJI: Manijak (20) pokušao da SILUJE devojčicu!

Slučaj je prijavljen policiji

Objavljeno:

Napad se dogodio u petak oko 14 sati Višnjičkoj banji kada je devojčicu oko 11 godina manijak napao i pokušao da je siluje. Srećom, njeno vrištanje čula je komšinica i sprečila najgore. Kako se nezvanično saznaje, napad na maloletnicu dogodio se kada je ona krenula kod drugarice.

– Dete je išlo prolazom i nikada tu ranije nije bilo problema. Na stepenicama jedne od zgrade gde joj živi drugarica je primetila mladića oko 20 godina. Mimoišli su se ali se on iznenada okrenuo i krenuo za njom – kaže još uvek potresena majka.

Ona dodaje da je njena ćerka pomislila da će i on da uđe u zgradu u koju je i ona krenula.

– Međutim taj manijak je zgrabio za ruke i struk i počeo da je vuče. Sve vreme je vrištala i vikala da je pusti. Pokušala je da mu se otrgne, ali nažalost bio je jači od nje. Srećom, naišla je jedna komšinica i viknula na njega: “Šta radiš to?”. To ga je verujem uplašilo te je pobegao – priča majka devojčice.

Prema njenim rečima manijak je pobegao motorom sa lica mesta. Srećom, devojčica nije povređena.

– Ko zna šta bi bilo da ta žena nije naišla. Ne mogu da verujem da se neko osili na taj način i da tako nešto pokuša usred bela dana. Moje dete je srećom dobro, ali je preživela traumu – kaže majka.

Ona objašnjava da su slučaj prijavili policiji i da očekuje da će manijak ubrzo biti uhapšen.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.