"MARKO JE UKRADEN NA MARKOVDAN": LOPOVI SU SNIMLJENI U NIŠU! Anđela nam je otkrila detalje LJUDSKE SRAMOTE (VIDEO)
Ukraden konj Marko, Foto: Privatna arhiva

APEL ZA POMOĆ

"MARKO JE UKRADEN NA MARKOVDAN": LOPOVI SU SNIMLJENI U NIŠU! Anđela nam je otkrila detalje LJUDSKE SRAMOTE (VIDEO)

Ukoliko neko ima informacije o nestalom konju, može se javiti na telefon 0605048676 ili policiji

Objavljeno:

Na zaprepašćenje svih Nišlija u noći između subote i nedelje dogodila se krađa na porodičnom imanju Živkovića kada je iz dvorišta ukraden konj koji se zove Marko.

Zabrinuta porodica na sve načine pokušava da pronađe svog mezimca, a slučaj je prijavljen i policiji što je za portal Espreso potvrdila Anđela Živković, vlasnica konja. Naime, trojica nepoznatih muškaraca ušli su na porodično imanje i neprimećeno izveli konja iz ograđennog dvorišta, i to sve pešaka.

"U subotu uveče, oko 1 sat posle ponoći desila se krađa odnosno tri N.N. lica obila su ogradu, presekla katanac od kapije i potom ušla u štalu gde se nalazio konj. Oni su njega pešaka izveli iz dvorišta i vodali ga tako još neko vreme do šumarka u kom su čekali vozilo. Mi smo pratili tragove i došli smo do mesta gde su sačekali vozilo, pretpostavljamo neko veće vozilo kako bi mogli da odvezu konja i sa tog mesta se gube tragovi. Pokušavamo sa kamera da vidimo šta se tačno desilo, uspeli smo da uzmemo snimak iz obližnje prodavnice. Znate, u to vreme ne prolaze često neka veća vozila, ovo je ipak selo. Mi smo policiji prijavili i bili su inspektori", priča naša sagovornica.

Porodica tvrdi da je krađa bila dugo i detaljno planirana, ali i dalje ne gube nadu da će ljubimca pronaći.

"Konj se nalazio u ograđenom dvorištu, oni su dva katanca presekli i izveli ga. Niko od komšija ništa nije primetio jer su se oni tu vrteli još od 21h uveče i čekali pravi trenutak, nažalost, to smo tek kasnije ustanovili. Kružili su okolo, čekali da komšije pogase svetla i krenuli sa krađom, u 00:50h konj je protrčao pored te prodavnice sa koje imamo snimke. Imamo više opcija kuda su mogli da prođu. Sumnjamo da je ovo bila organizovana krađa, da je sve planirano neko vreme, sigurno nije običan prolaznik to uradio. Dobri ljudi se javljaju, pokušavaju da pomognu, nadamo se da ćemo ga pronaći živog što pre", rekla je Anđela za portal Espreso.

"Marko je star 6 godina i baš na Markovdan se krađa desila. Na zadnjim šapama ima bele šare i na njuškici ima belu šaru, po tome je prepoznatljiv. Ima i beleg ali se on ne vidi na slikama, ali mi bi ga prepoznali odmah", kaže naša sagovornica.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Ukoliko neko ima informacije o nestalom konju, može se javiti na telefon 0605048676 ili policiji.

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.