ŠOK! BRAĆA MALOG GOKSIJA DILUJU DROGU PO VINČI? On tukao majku koja ga sada svim silama brani?!
Pucnjava u Vinči, Foto: Printscreen/Pink

NAJNOVIJA SAZNANJA

ŠOK! BRAĆA MALOG GOKSIJA DILUJU DROGU PO VINČI? On tukao majku koja ga sada svim silama brani?!

Meštani Vinče o Goranu imaju podeljeno mišljenje, dok jedni navode da je dobar momak, drugi kažu da je bio problematičan

Objavljeno:

Dva brata G. A. (21) iz Vinče bave se distribucijom droge na području opštine, te istražitelji sada proveravaju da li se motiv pokušaja likvidacije ovog mladića krije upravo u tome.

- On je brat M. i B. A., licima iz kriminogene sredine, oni se bave distribucijom narkotika u ovom delu grada - navodi izvor i dodaje da se sumnja da je i G. A. povremeno radio sa njima.

Upravo je to jedan od podataka koji policija sada proverava i koji potencijalno krije motiv pokušaja ubistva dvadesetjednogodišnjeg mladića.

Ranjeni Goran Atanasković
Ranjeni Goran Atanaskovićfoto: Facebook

Podsetimo, G. A. je ubica na skuteru presreo prekjuče u Vinči, u blizini osnovne škole, i na njega zapucao. Jedan od hitaca mladića je pogodio u glavu te je on pao na zemlju i ležao u lokvi krvi do dolaska Hitne pomoći. Mladić se još nalazi u bolnici, u komi i teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

Meštani Vinče o njemu imaju podeljeno mišljenje, dok jedni navode da je dobar momak, drugi kažu da je bio problematičan. G. A. je međutim imao solidan policijski dosije i čak 10 krivičnih prijava iako ima samo 21 godinu.

Kako "Blic" saznaje G. A. je jednom čak fizički nasrnuo na svoju majku koja ga je prijavila policiji za nasilje u porodici.

1 / 5 Foto: Printscreen/Pink

- Tokom 2021. godine pokušano je lišavanje slobode G. A. zbog sumnje o posedovanju narkotičkih sredstava koja prilikom pretresa nisu pronađena, s obzirom da se istih neposredno pre pomenute akcije "otarasio" - objašnjava izvor.

G. A. je hapšen i kada je upravljao iznajmljenim putničkim vozilom, bez vozačke dozvole, a tada je ustnovljeno da nikada nije ni polagao za vozački ispit.

- Kada je priveden su službene prostorije pokušao je da pobegne iz policijske stanice u Kaluđerici, nakon čega mu je po ubrzanom postupku izrečena zatvorska kazna u KPZ Padinska skela u trajanju od mesec dana. Morao je da plati i novčanu kaznu od 100.000 dinara - otkriva izvor "Blica".

Kako izvor navodi, G. A. je i zbog čestog nasilničkog ponašanja dolazio u sukobe sa građanima koji žive u Vinči.

- Zbog svog ponašanja i u adolescentskom periodu bio je upućivan u popravni dom za maloletnike i druge vaspitne ustanove - dodaje izvor Blica.

Napadač na G. A. još nije pronađen, a na ovom slučaju se intenzivno radi.

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.