MALI GOKSI KOJI JE UPUCAN U VINČI IMAO JOŠ 1 ŽESTOK OKRŠAJ: Isplivali DETALJI, tu NIJE KRAJ!
Mesto pucnjave u Vinči, Foto: Printscreen/Pink

AU

MALI GOKSI KOJI JE UPUCAN U VINČI IMAO JOŠ 1 ŽESTOK OKRŠAJ: Isplivali DETALJI, tu NIJE KRAJ!

Prema priči sa meštanima Vinče saznaje se potom kako policija sve do danas nije uspela da identifikuje ko su bili muškarci koji su sekirom u kladionici napali Gorana, jer su imali, kako navode, maske, pa je slučaj ubrzo potom zataškan

Objavljeno:

Istraga pucnjava u Vinči kod Grocke, u kojoj je nepoznati muškarac iz pištolja ranio Gorana Atanaskovića (21), još je u toku. Iako majka upucanog mladića za medije tvrdi da njen sin nije bio problematičan, ali kako se saznaje Goran je ipak imao "podebeo" dosije, kao i da je pre samo mesec dana imao okršaj sa trojicom maskiranih muškaraca koji su ga napali sekirom u obližnjoj kladionici.

Dok su mišljenja stanovnika ovog naselja podeljana, pa jedni imaju samo lepe reči za ranjenog mladića, a drugi ipak navode kako je "imao problematičniju narav", saznaje se da je "mali Goksi", kako ga komšije u Vinči zovu, imao, već do svoje 21. godine, dosije od čak 10 krivičnih dela, odnosno krivičnih prijava za nanošenje lakih telesnih povreda, krađe, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, uništenja i oštećenja tuđih stvari, kao i teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako "Blic" saznaje od zaposlenih u kladionici koja se nalazi nedaleko od mesta gde se sinoćnja pucnjava dogodila, pre samo mesec dana tamo je izbio incident nakon čega je Goran završio sa zavojem na glavi.

Mesto pucnjave u Vinči
Mesto pucnjave u Vinčifoto: Printscreen/Pink

- Trojica maskiranih muškaraca upala su u kladionicu i napala su Gorana koji ih prethodno ništa nije dirao. Ranili su ga malom sekirom, dok neki pričaju da su imali i bejzbol palicu. Goran je nakon napada zadobio povrede u potiljku glave, pa je potom previjen. Kada je sutradan došao u kladionicu, nismo ga pustili, jer mu je, prema politici kuće, od tada zabranjen ulaz. On se nije bunio, već je mirno izašao i od tada se više nije vraćao - kaže zaposlen u kladionici "Maxbet" u Vinči i dodaje kako mu Goran nije izgledao problematično kad kod bi dolazio kod njih, a gde je, sve do incidenta, bio redovan gost.

Prema priči sa meštanima Vinče saznaje se potom kako policija sve do danas nije uspela da identifikuje ko su bili muškarci koji su sekirom u kladionici napali Gorana, jer su imali, kako navode, maske, pa je slučaj ubrzo potom zataškan.

- Povremeno sam se družio sa njim. Nismo bili jako bliski, ali ga poznajem. Jeste bio problematičan, ali ne znam šta je tačno sve protivno zakonu radio - kaže jedan Goranov vršnjak, dok "Kurir" piše kako su ga ljudi iz ovog mesta neretko viđali u društvu sumnjivih tipova.

Njegova majka sa druge strane, ne deli mišljenje svojih komšija, i ističe za medije kako je njen sin bolestan, te da nije pio alkohol, nije se drogirao, a nije ni, kako dalje govori, povezan sa kriminalom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Pink

- Goran je šećeraš i prima insulin. On nikada nije pio, nikada se nije drogirao - govori vidno potresena majka i takođe ističe da, što se tiče incidenta od pre mesec dana u kom je njen sin bio napadnut, do danas ne zna ko bi mogli da budu muškarci koji su tada sekirom nasrnuli na njenog sina.

Podsetimo, preksinoć oko 22.30 sati u blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u naselju Vinča kod Grocke, nepoznati muškarac sa kacigom na glavi pucao je iz pištolja u 21 godinu starog Gorana Atanaskovića, nakon čega je, kako se navodi, napadač pobegao smderevskim putem u pravcu hotela Radmilovac, dok je ranjeni mladić ostao da leži.

Teško ranjenog Gorana u lokvi krvi pronašli su potom slučajni prolaznici koji su o tome ubrzo obavestili policiju.

Kako je Goranova majka objasnila za medije, njen sin je te noći došao sa posla na koji je povremeno odlazio zbog svoje bolesti, potom je otišao do obližnjeg fast fuda, tamo kupio giros, a zatim otišao do školskog dvorišta da ga pojede, nakon čega ga je nepoznati muškarac upucao u potiljak.

- Moj stariji sin je na telefonu pročitao da je G. A. i počeo je da plače. Pitala sam ga šta se dešava. Pokazao mi je vest i ja sam otišla do škole. Nisu me pustili da priđem, policajac mi je rekao da odem kući da se smirim. Mog sina su već napali pre dva meseca u kladionici i isekli ga nožem po potiljku, te stavili par šavova. Niko od policije me nije zvao od tada, iako znamo da je to neka ekipa iz Kaluđerice. Sve mislim da su mog Gorana pomešali sa nekim - ispričala je ona.

Prema poslednjim informacijama, ranjeni mladić trenutno je u komi i na lečenju na Vojno-medicinskoj akademiji gde mu su lekari bore za život, dok potraga za pobeglim napadačem i dalje traje.

Mesto zločina preksinoć je bilo puno policije, dok su i juče i danas tamo bili i forenzičari koju su tragali za čaurama kako bu pomogli u što bržem rasvetljavanju ovog slučaja.

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.