OVAKO SE BRANIO STEFAN (23) IZ KRALJEVA: Saslušan osumnjičeni za ubistvo Luke Žižića
Ritual, Foto: Emilija Jovanović, Nemanja Nikolić, Printscreen

UBISTVO KOJE JE POTRELO SVE

OVAKO SE BRANIO STEFAN (23) IZ KRALJEVA: Saslušan osumnjičeni za ubistvo Luke Žižića

Stefan M. uhapšen juče u koordinisanoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Stefan M. (23) iz Kraljeva, koji je osumnjičen za ubistvo Luke Žižića 28. aprila na Novom Beogradu u kafiću "Ritual".

On se, kako se saznaje, branio ćutanjem.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na podmukao način, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava i izazivanje opšte opasnosti.

1 / 23 Foto: Emilija Jovanović

Stefan M. uhapšen juče u koordinisanoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a idenfikovan je tako što je rađeno posebno veštačenje.

On je, podsetimo, uhapšen nakon intenzivnog operativnog rada u tzv. štek stanu u Kraljevu. Analizom DNK i ostalih tragova i različitim veštačenjima prvo je potvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je lociran i uhapšen.

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se krio u Beogradu posle ubistva ili je odmah otišao u Kraljevo. U trenutku hapšenja nije uspeo da pruži otpor policijskim inspektorima.

On još uvek ima vidljive povrede glave, koje su mu naneli brat i prijatelji ubijenog Žižića, nakon što je ispalio smrtonosne metke iz pištolja. Motiv ubistva biće utvrđen tokom istrage, a od 11 hitaca koje je ispalio, šest je pogodilo Žižića, a dva su bila ispaljena u glavu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.