OVAKO JE POLICIJA OTKRILA STEFANA (23) IZ KRALJEVA: Evo šta su našli u stanu osumnjičenog za ubistvo Žižića
Ritual, Foto: Profimedia, Espreso

UBICA SA TROTINETA

OVAKO JE POLICIJA OTKRILA STEFANA (23) IZ KRALJEVA: Evo šta su našli u stanu osumnjičenog za ubistvo Žižića

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48h

Objavljeno:

Stefan M. (23) iz Kraljeva koji je juče uhapšen u koordinisanoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je 28. aprila na Novom Beogradu u kafiću "Ritual" ubio Luku Žižića, kako sazanaju mediji, idenfikovan je tako što je rađeno posebno veštačenje.

- Rađeno je antropološko veštačenje uhapšenog Stefana koji je osumnjičen da je ubio Luku Žižića. Tačnije, snimak sa kamere upoređen je sa njegovom slikom i tako su u policiji bili sigurni da je on - rekao je sagovornik blizak istrazi ovog slučaja.

Podsetimo, Stefan M. je uhapšen nakon intenzivnog operativnog rada u tzv. štek stanu u Kraljevu. Analizom DNK i ostalih tragova i različitim veštačenjima prvo je potvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je lociran i uhapšen.

U stanu je pronađeno nekoliko hiljada evra, kao i manja količina kokaina i marihuane.

1 / 13 Foto: Emilija Jovanović

Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se krio u Beogradu posle ubistva ili je odmah otišao u Kraljevo. U trenutku hapšenja nije uspeo da pruži otpor policijskim inspektorima.

On još uvek ima vidljive povrede glave, koje su mu naneli brat i prijatelji ubijenog Žižića, nakon što je ispalio smrtonosne metke iz pištolja. Motiv ubistva biće utvrđen tokom istrage.

Stefan M. je do sada neosuđivan. Tereti se za teško ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48h, a zatim će ga saslušati zamenik tužioca.

(Espreso / Telegraf/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.