POTRESNI APEL NEUTEŠNE ĆERKE: Još uvek traga za devojkom koja je njenoj majci poslednja uputila utešne reči
Ilustracija, Foto: Espreso

PRETUŽNO

POTRESNI APEL NEUTEŠNE ĆERKE: Još uvek traga za devojkom koja je njenoj majci poslednja uputila utešne reči

"Mama je bila svesna i u kolima Hitne pomoći i na ulici. Čak je htela i da ustane, ali ju je ta devojka smirivala i govorila da se ne pomera"

Objavljeno:

Ćerka preminule Marine Sredojević koja je život izgubila nakon saobraćajne nesreće u Bulevaru kralja Aleksandra, Ana S, podigla je javnost na noge svojim apelom koji je podelila na društvenim mrežama, a u kojem moli da joj se javi devojka koja je pomogla njenoj majci tokom nesreće, i koja je čula njene poslednje reči.

Iako je na društvenim mrežama priča mnogo puta podeljena, a ispod same objave se nižu brojni komentari podrške i razumevanja za ćerku preminule, izgleda da pomenuta devojka koja je čula poslednje reči Marine Sredojević još uvek nije pronađena, te da od kad je priča objavljena nije došlo do promena, i ona još nije stupila u kontakt sa Anom S.

- Niko mi se nije javio - rekla je Ana S.i dodala kako, između ostalog, pored komentara ispod samo objave, njoj samoj se niko nije javio na broj telefona koji je ostavila ispod objave, a da zna podatke ili poznaje devojku koja bi mogla da bude ona za kojom se traga, ili da bi joj lično uputio reči podrške.

Podsetimo, 14. aprila oko 13 sati, u Bulevaru kralja Aleksandra i ulice Prote Mateja u Beogradu, muškarac srednjih godina koji je vozio vespu Beverli udario je Marinu Sredojević koja je, kako je njena ćerka za "Blic" ranije objasnila, verovatno pretrčavala ulicu, jer je htela da požuri na tramvaj, te su nakon jakog udarca koji je usledio, oboje pali na zemlju.

Dok Ana S. i dalje ne zna kakvo je zdravstveno stanje muškarca koji je učestvovao u pomenutoj saobraćajci, zna da je njena majka zadobila teške povrede glave i grudnog koša, a upravo tada je, kako su Ani kasnije kazali, njenoj majci prva pritrčala u pomoć nepoznata devojka, ili žena, koja je sve vreme bila uz njenu majku, i koja je sigurno, ističe Ana S. čula poslednje reči nastradale Marine Sredojević.

- Mama je bila svesna i u kolima Hitne pomoći i na ulici. Čak je htela i da ustane, ali ju je ta devojka smirivala i govorila da se ne pomera - ističe Ana i dodaje kako je njena majka nakon dolaska u Hitnu pala u komu, te da od tada više nije dolazila svesti narednih 13 dana, nakon čega je, nažalost, preminula 26. aprila, jer su, kako je rekla, povrede glave bile kobne.

Ćerka Marine Sredojević je, pre nego što je govorila za medije, na društvenim mrežama objavila svoj apel i potresnu poruku koja je zaintrigirala javnost, a u kojoj je istakla kako želi da sazna koje su bile poslednje reči njene majke, jer ne zna ništa više od ovoga, te da bi jako volela da sazna šta je izgovorila njena majka dok se borila za život.

Pored fotografije, Ana S. priložila je i svoj broj telefona, te se i dalje mole svi koji imaju informaciju o ovoj devojci da se Ani jave na broj telefona: 064/221-3730.

( Espreso / Blic )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.