OGLASILE SE KOMŠIJE UBIJENOG ŽIŽIĆA: Ovo su 3 moguća MOTIVA likvidacije, jedan ledi krv u žilama!
Žižić, Foto: Printscreen

tragedija

OGLASILE SE KOMŠIJE UBIJENOG ŽIŽIĆA: Ovo su 3 moguća MOTIVA likvidacije, jedan ledi krv u žilama!

Motiv ubistva Luke Žižića (37) vlasnika kafića "Ritual" na Novom Beogradu i dalje je nepoznat, ali žitelji ovog kvarta, koji su poznavali ubijenog, slute šta bi mogao biti okidač za zločin.

Objavljeno:

Luka Žižić navodno je bio blizak navijačima Crvene zvezde, pa jedni veruju da je moguće da je ubijen jer je Zvedaš, koji drži lokal kraju koji je poznat kao "grobarski".

- Jedino što mi može pasti na pamet jeste to da pošto je on Zvezdaš, a ovo je kraj Partizanovih navijača, da je zbog toga ubijen - rekla je jedna žiteljka Bloka 44, dok je druga dodala da se oko Žižićevog lokala okupljaju navijači Partizana.

Beograd, Hapšenje, Policija
foto: Profimedia

Prodavac iz obližnje radnje, koji je dobro poznavao Žižića, kaže da je Luka bio divan dečko i da se začudio kada je čuo da je on ubijen.

- Nikad u tom lokalu nije bilo problema, kad sam čuo šta se dogodilo mislio sam da su gosta nekog ubili, a ne njega. Bio je i više nego korektan, ljubazan i kod njega u kafiću dolaze uvek stalni gosti. Često dolaze i penzioneri, jer je tu i pijaca. Stvarno, neverovatno - kaže on i dodaje da je u Lukinom vlasništvu i podrum pića koje se nalazi u blizini lokala.

- Luka je imao para i mislim da je možda neko pokušao da ga reketira ili da mu traži da prodaje drogu u kafiću, jer se to pretežno radi, a on možda to nije hteo i eto problema - zaključuje on.

Podsetimo, napadač u radnom odelu ušetao je u kafić "Ritual" u Bloku 44 na Novom Beogradu i pitao da li može da ide u toalet. Potom je izašao sa pištoljemi, prišao stolu i sa pet ili šest hitaca izrešetao Luku Žižića koji je u tom trenutku sedeo sa prijateljima. Napadač je pokušao da pobegne, ali su ga Žižićevi prijatelji napali i počeli da tuku, tom prilikom mu je i skinuta hiruška maska pa mu je kamera snimila lice. Napadač je uspeo da pobegne iz lokala i za njim policija i dalje intezivno traga. Inače, napadač je do kafića došao na električnom trotenetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.