OVO JE UBIJENI LUKA ŽIŽIĆ: Upucan je pred bratom i drugovima u svom kafiću! (FOTO)
Ubistvo u kafiću na Novom Beogradu, Foto: Nemanja Nikolić

strašno

OVO JE UBIJENI LUKA ŽIŽIĆ: Upucan je pred bratom i drugovima u svom kafiću! (FOTO)

Kada je teško ranjeni muškarac, u kojeg je napadač ispalio 6 hitaca pao na pod, Lukini brat i drugovi skočili su na ubicu i počeli da ga tuku

Objavljeno: 15:14h

Luka Žižić (37), vlasnik kafića Ritual u Bloku 44 na Novom Beogradu, izrešetan je sinoć naočigled prijatelja i brata. Nesrećni muškarac nije preživeo napad, podlegao je povredama ubrzo nakon pucnjave.

Kada je teško ranjeni muškarac, u kojeg je napadač ispalio 6 hitaca pao na pod, Lukini brat i drugovi skočili su na ubicu i počeli da ga tuku, zbog čega mu je ispao pištolj, spala maska i rukavica.

Bezbednosne kamere su snimile ubistvo, a sada se pojavio i snimak na kom se vidi da su prijatelji ubijenog pokušali da zaustave egzekutora.

Ubijeni Luka Žižić
Ubijeni Luka Žižićfoto: Kurir

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

Policija je odmah krenula u potragu za ubicom i u jednom trenutku se činilo da je priveden, ipak to se ispostavilo kako lažna vest.

00:23

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

Policija i dalje traga za ubicom, a kako Espreso saznaje, svedoci zločina ubicu su opisali kao muškarca starog oko 35 godina, visine oko 180 centimetara, sa bradom na licu.

Uviđaj u prisustvu zamenika Višeg javng tužioca, trajao je sinoć do kasno u noć.

Inače, prema nezvaničnim informacijama ubijeni Luka Žižić bio je jedan od vođa navijača Crvene zvezde.

Naša ekipa otišla je u ozloglašeni kafić gde su zatekli rupe od pucnjave u vratnim i prozorksim staklima. Četiri rupe ostale su da posete na strašan događaj.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Inspektori koji su na slučaju otišli su sa lica mesta, a kafić je zatvoren.

Ljudi se okupljaju ispred i komentarišu, a poseban strah im predstavlja što ubica još uvek nije uhapšen.

Naša reporterka porazgovarala je sa komšinicom, koja se zatekla na mestu zločina:

- Čula sam 5,6 pucnjeva, uplašila sam se mnogo i otrčala u stan. Neverovatno da se usred bela dana u punom kafiću desi da ubiju čoveka - navela je žena.

Inače, lokal je ranije bio u vlasništvu oca ubijenog, pa je izdavan, a pre oko 6 meseci ubijeni je otvorio svoj kafić.

Jedan mladić imao je posebno zanimljivu teoriju, po kojoj se ubistvo desilo kako navodi, zato što je napadnuti mladić navodno navijao za Zvezdu.

On je dodao da nikad nije čuo da se ubijeni bavio drogom ili kriminalnim radnjama. Međutim kako mediji prenose, ubijeni je odranije poznat policiji zbog krađa.

Još jedan komšija imao je šta da kaže na ovu temu:

- Kada sam čuo na vestima, mislio sam da je neko od gostiju, ali kada sam čuo da je on, stvarno mi nije bilo dobro. Verujem da je bio čist, mada nikad se ne zna. Poznavao sam ga ovako, komšijski, stvarno nemam nijednu ružnu reč o njemu da kažem - priča čovek, dodajući da je taj kraj vrlo miran i da su se svi jako potresli.

- Poslednjih dana ga je bolela nova, stalno je šepao, pitao sam ga šta mu je, kaže koleno me boli - priča komšija.

Kako se navodi, Luka je bio član Zvezdinih navijača "Belgrade boys", a kako je kafić u takozvanom "grobarskom kraju" moguće je da je to bio razlog ubistva.

Podestimo, nakon što je Luka teško ranjen dok je sedeo u svom kafiću "Ritual", ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju, ali je muškarac, uprkos trudu lekara, preminuo.

Bonus video:

00:21

Mesto ubistva u Novom Beogradu! Rupe od metaka po celom lokalu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.