BRAT UBIJENOG LUKE OTVORIO DUŠU, NJEGOVE REČI CEPAJU SRCE: Umro mi je na rukama
Kafič gde je Luka ubijen, Foto: Emilija Jovanović

KAKAV HOROR

BRAT UBIJENOG LUKE OTVORIO DUŠU, NJEGOVE REČI CEPAJU SRCE: Umro mi je na rukama

Ubica se juče dovezao do ugostiteljskog objekta u kom se Žižić nalazio sa bratom i prijateljima

Objavljeno:

Beogradska policija i dalje intezivno traga za muškarcem koji je sinoć sa dva hica u glavu usmrtio Luku Žižića (37) vlasnika restorana "Ritual", pa pobegao električnim trotinetom.

Ubica se juče dovezao do ugostiteljskog objekta u kom se Žižić nalazio sa bratom i prijateljima.

- Bio je obučen u radno odelo. Na sebi je imao kačket, masku, rukavice i florescentni prsluk. Rekao je "Dobro veče" i zamolio da ode do toaleta. Nakon nekoliko minuta izašao je iz njega, prišao Luki i počeo da mu puca u glavu i grudi - rekli su prijatelji ubijenog policiji.

Kada su shvatili šta se događa, Lukini prijatelji skočili su na ubicu i počeli da ga udaraju. U tom trenutku uspeli su da mu skinu masku sa lica, oduzmu pištolj i rukavicu.

- Policija je na mestu ubistva našla pištolj i šanžer, jednu rukavicu i masku osumnjičenog za zločin. Sve je dato na veštačenje kako bi se sa svih predmeta skinut DNK-a. Na mestu zločina nađena je i krv mladića osumnjičenog za zločin - kaže naš izvor blizak istrazi.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Kako se saznaje, u jednom trenutku Lukin brat je uzeo nož i krenuo ka osumnjičenom.

- Videli smo da je Žižić izvadio nož i da će sa njim napasti mladića koji mu je upucao brata. U nameri da sprečimo da ga povredi, zaštitili smo ubicu koji je iskoristio trenutka i pobegao iz lokala. Uzeo je trotinet iz grmlja i nestao - pojasnili su prijatelji ubijenog.

Policija je uzela izjavu i od brata ubijenog Luke Žižića. On je potvrdio da je bio u lokalu kada je ušao mladić obučen u radno odelo.

- Ispričao je da su nakon pucnjave skočili na ubicu. Da su ga udarali, ali da im je pobegao. Rekao je da mu je brat faktički umro na rukama - kaže sagovornik.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Policija je uzela snimke sa okolnih kamera u nameri da što lakše uđu u trag ubici.

Podsećanja radi, Luka Žižić preminuo je sinoć u 19.43 sati, a policija traga za ubicom.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.