"DARKA LAZIĆA BOG NE MOŽE DA OPAMETI, STRPAJTE GA U ZATVOR": Tviteraši osuli paljbu, digla se i KUKA I MOTIKA! FOTO
Foto: Printscreen/Tvitter, Youtube

OPŠTI HAOS

"DARKA LAZIĆA BOG NE MOŽE DA OPAMETI, STRPAJTE GA U ZATVOR": Tviteraši osuli paljbu, digla se i KUKA I MOTIKA! FOTO

Pevača su policajci zaustavili zbog bahate vožnje, a u tom trenutku vraćao se sa proslave rođendana boksera Marka Nikolića!

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić zaustavljen je na auto-putu u Novom Beogradu zbog niza prekršaja koje je napravio oko 4 sata ujutru.

Njemu je izmereno 0,91 promil alkohola, bio je pozitivan i na kokain na droga-testu i utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta u decembru 2013. godine.

Darko Lazić
Darko Lazićfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DADO ĐILAS

Pevača su policajci zaustavili zbog bahate vožnje, a u tom trenutku vraćao se sa proslave rođendana boksera Marka Nikolića.

Policija je nakon toga privela Darka i određeno mu je zadržavanje, a juče su ga iz policijske ćelije sproveli kod sudije za prekršaje.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Na društevnim mrežama pokrenula se opšta polemika o slučaju Darka Lazića, a mnogi su sličnog mišljenja da Lazića nadležni organi osude na zatvorsku kaznu, kako se ne bi desilo da nekog usmrti u saobraćaju s obzirom na to da je više puta uhvaćen u vožnji pod dejstvom alkohola i narkotika.

Ovo su samo neki od komentara na Tviteru.

"Darko Lazić debilčina jedva preziveo saobraćajku i sada sedne drogiran i pijan da vozi, bukvalno ga strpajte u zatvor na par godina"

"Darko Lazić kažnjen novčano i vremenski oduzimanjem dozvole, zbog prekoračenja brzine i prisustva psihoaktivnih supstanci u organizmu. Mislim da je to preterano, nije kao da je mogao nekog da ubije."

"Ako Darko Lazić i ovog puta prođe sa nekom smešnom kaznom i nanogicom, sledeći put kad vas zaustavi saobraćajna policija vi im samo pokažite sliku tog govečeta, i kažite da vas boli ku**c."

"Darko Lazić tipičan primer osobe koju ne može ni Bog da opameti i to što ga Bog spasio i što je jedva živu glavu izvukao!"

"Zašto Darko Lazić nije u zatvoru nego i dalje vozi?"

1 / 13 Foto: Printscreen/Tvitter

"Koliko još puta Darko Lazić treba da vozi preko ograničenja pod dejstvom alkohola i narkotika kako bi bio uhapšen? Pitam onako zanima me."

"Pijana i drogirana mentolčina koja se odaziva na ime Darko Lazić vozi od 2013. godine bez vozačke dozvole. Dokle će drogiran da ugrožava druge učesnike u saobraćaju i dokle će država da toleriše njegovo divljaštvo?"

"Darko Lazić em nema dozvolu. Em dobio višegodišnju zabranu upravljanja motornih vozila. Em opet vozio pijan. Sve je lako kad imaš novac."

Jedva preživeo, pa nastavio po starom

Podsetimo, Darko je doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu na putu Subotište-Brestač 23. oktobra 2018. godine, kad je jedva preživeo. Lekari su se više od mesec dana borili za njegov život u KBC Zemun. Izvađena mu je slezina, imao je više operacija, a u pojedinim momentima pevač je bio kritično. Nakon toga je prebačen u Selters banju u Mladenovcu, gde je imao niz propisanih terapija, ali nije uspeo da u potpunosti povrati funkciju jednog stopala.

1 / 6 Foto: Dado Đilas

Svi Darkovi prekršaji

27. decembar 2013. vožnja neregistrovanog automobila

19. mart 2015. prekoračenje ograničenja brzine u Beogradu

20. april 2015. vožnja pod zabranom

22. maj 2015. vožnja pod zabranom

7. jul 2015. vožnja pod zabranom

11. avgust 2016. nepropisno parkiranje u Beogradu

22. novembar 2016. prekoračenje brzine u Umčarima i vožnja bez dozvole

26. novembar 2016. nepropisno parkiranje na aerodromu u Beogradu

7. decembar 2016. nije hteo da kaže ko je vozio auto registrovan na njegovo ime u trenutku kad je prošao na crveno svetlo na semaforu, kažnjen sa 15.000 dinara

18. decembar 2017. nepropisno parkiranje u Beogradu

17. april 2018. vožnja bez dozvole i prekoračenje brzine

23. oktobar 2018. prijava zbog prekoračenja brzine i vožnje bez dozvole

28. mart 2020. kršenje policijskog časa, vožnja bez vozačke dozvole

29. april 2020. vožnja bez vozačke dozvole

Ostavila ga Barbara

Pre nego što je priveden, Darka je ostavila devojka Barbara Bobak. On je medijima rekao da mu je to teško palo.

Barbara Bobak i Darko Lazić
Barbara Bobak i Darko Lazićfoto: Instagram printscreen

- Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji, šta znači pauza, ili da me ne voli više, ili da je našla drugoga. Sve sam radio za nju, menjao sam se. Povredila me je nekim rečima, nadam se da tako ne misli zaista. Došao sam iz Hrvatske pre tri dana, otišao sam pravo u naš stan u Novom Sadu. Ujutru se budim, zagrlim je, a ona kaže: "Nemoj me dirati, treba mi prostora" - ispričao je Darko.

Tim povodom se oglasila i Barbara, koja je jasno dala do znanja da nije s pevačem.

- Istina je da nam je veza trenutno u krizi. I zato ću vas zamoliti da mi date malo prostora za sebe. U ovom trenutku ne mogu da dajem više nikakve izjave - rekla je Barbara.

Majka uplašena

Znala sam da pije, ali ne i da se drogira

Darkova mama nije mogla da veruje da joj je sin uhapšen.

- Ništa ne mogu da kažem dok se ne čujem s Darkom. Ja sam od novinara čula da je uhapšen. Kao majka, naravno da sam jako zabrinuta. Znala sam da je nastavio da pije pomalo, ali nisam znala da konzumira drogu, ako je to što se piše istina. Meni je Darko rekao da ima vozačku dozvolu, ne znam zašto bi mene lagao, nemojte me držati za reč, ali mislim da nije naša dozvola u pitanju, nego iz inostranstva. Ako je tako kao što se piše, neka ga malo tamo da se otrezni. Ako je kriv, bolje što se desilo ovako bez posledica - rekla je Branka.

Uhvaćen lagao da je položio vožnju

Interesantno je da je pevač pre dva meseca rekao kako je ponovo polagao vožnju i da je dobio vozačku dozvolu.

- Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori - pohvalio se pevač.

Ipak, ispostavilo se da je lagao medije, a posle ovoga je pitanje da li će ikad imati šansu da ponovo polaže vožnju i da upravlja automobilom.

Bonus video:

00:06

U Čačanskom naselju gde se juče dogodio masakr policija i dalje obezbeđuje mesto zločina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.