OSVANULA OBJAVA NA PROFILU DARKA LAZIĆA DOK ČEKA SASLUŠANJE: Ovako nešto niko nije mogao ni da sanja!
Darko Lazić, Foto: Printscreen

IZNENAĐENJE

OSVANULA OBJAVA NA PROFILU DARKA LAZIĆA DOK ČEKA SASLUŠANJE: Ovako nešto niko nije mogao ni da sanja!

Ono što smo svakako primetili, kada su ga policajci sproveli u sud, jeste da je Lazić sve vreme pričao sa nekim na mobilni telefon

Objavljeno: 22:00h

Pevač Darko Lazić trenutno čeka da da izjavu sudiji za prekršaje o sinoćnjem događaju, kada je priveden nakon prekoračenja brzine u vožnji.

Naime, Darko je iz Policijske stanice Novi Beograd prevezen u sud negde oko 16 časova i trenutno čeka na saslušanje.

Ono što je sve iznenadilo, jeste da je na njegovom profilu, dok čeka saslušanje, osvanuo video snimak, sa snimanja jedne emisije u kojoj je zajedno sa bivšom devojkom Barbarom Bobak pevao popularnu pesmu iz fima "Toma", "Ponoć".

1 / 7 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DADO ĐILAS

Na društvenim mrežama svi se pitaju kako je moguće da Lazić koristi mobilni telefon u ovom trenutku i da mu je promocija bitnija od mogućnosti da završi u zatvoru.

- Ovaj čovek nije svestan da može da ode u zatvor, on kači pesme, dok mu se radi o glavi, Da li mu je bitnija promocija, od mogućnosti da ode u zatvor, njemu nema pomoći - bili su samo neki od komentara na mrežama.

Ono što smo svakako primetili, kada su ga policajci sproveli u sud, jeste da je Lazić sve vreme pričao sa nekim na mobilni telefon.

Takođe, interesatno je to što je na "storiju" okačen, video sa njegovom sada već bivšom devojkom, koja je tokom dana i potvrdila da su se rastali.

Da podsetimo, prema informacijama, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Darko Lazić
foto: Printscreen-instagram-darkolazic

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine, prenosili su mediji.

On trenutno čeka red za saslušanje kod dežurnog tužioca nakon čega će biti doneta odluka da li će mu se pritvor produžiti.

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.