DROGIRANI I PIJANI ZA PRAZNIKE DIVLJALI ULICAMA: Policija u Leskovcu i Vlasotincu zadržala 9 vozača
Saobraćajna policija, Foto: MUP

STRAŠNO

DROGIRANI I PIJANI ZA PRAZNIKE DIVLJALI ULICAMA: Policija u Leskovcu i Vlasotincu zadržala 9 vozača

Patrola u Vlasotincu je zaustavila vozača traktora, starog 59 godina, koji je vozio sa 2,63 kao i tridesetpetogodišnjeg vozača "renoa" sa 1,24 promila alkohola u organizmu

Objavljeno:

Pripadnici policije u Leskovcu i Vlasotincu su za vreme praznika, tokom pojačane kontrole saobraćaja, zadržali devetoricu vozača.

Šestoricu koji su vozili pod dejstvom alkohola, dvojicu koji su bili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je za volan seo posle konzumacije alkohola i droge.

Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da je tridesetčetvorogodišnji vozač "megana", sa 2,56 promila alkohola u organizmu, udario u parkirani automobil u Leskovcu. U nezodi, srećom, niko nije povređen.

1 / 5 Foto: MUP

Policija je u ovom gradu iz saobraćaja isključila vozače "renoa" i "bmv", stare 40 odnosno 26 godina, koji su automobilima upravljali sa 1,67 odnosno 1,41 promil alkohola, kao i četrdesetjednogodišnjeg vozača mopeda sa 1,39 promila alkohola u organizmu.

U Leskovcu su zaustavljeni i dvadesetšestogodišnji vozač "zastave" i biciklista, star 41 godinu, koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Patrola u Vlasotincu je zaustavila vozača traktora, starog 59 godina, koji je vozio sa 2,63 kao i tridesetpetogodišnjeg vozača "renoa" sa 1,24 promila alkohola u organizmu. U Vlasotincu je iz saobraćaja isključen i vozač "bmv" koji je u krvi imao 1,41 promil alkohola i bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Bonus video:

00:27

BG POLICIJA PRETRESLA STAN U MIRIJEVU A TAMO LEPEZA PARA! Tačno 23.500€, sve po 100 i 200 na kamari A EVO ŠTA JE BILO U TEGLAMA

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.