DROGIRALI SE I DIVLJALI U VASKRŠNJIM DANIMA: Policija uhvatila 6 bahatih vozača
Ilustracija, Foto: MUP

STRAŠNO

DROGIRALI SE I DIVLJALI U VASKRŠNJIM DANIMA: Policija uhvatila 6 bahatih vozača

Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini su, tokom vaskršnjih praznika, iz saobraćaja isključili šestoro vozača, troje koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i trojicu zbog nasilničke vožnje.

Jagodinska saobraćajna policija zaustavila je dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je automobilom upravljao pod dejstvom kokaina i kanabisa, tridesetosmogodišnjeg vozača „volva“ i dvadesetsedmogodišnjeg vozača „bmv“ koji su vozili sa 2,61 i 2,06 promila alkohola u organizmu, kao i tridesetpetogodišnjeg vozača „pežoa“ pod dejstvom kanabisa i sa 1,36 promila alkohola u organizmu.

1 / 5 Foto: MUP

U Paraćinu iz saobraćaja je isključena dvadesetpetogodišnjakinja koja je, vozeći „ford“ pod dejstvom kanabisa i neprilagođenom brzinom, udarila u parkirano vozilo policije, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Dvadesetdvogodišnji vozač „audija“ zatečen je u Despotovcu kako automobilom upravlja sa 2,47 promila alkohola u organizmu. Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Bonus video:

00:27

BG POLICIJA PRETRESLA STAN U MIRIJEVU A TAMO LEPEZA PARA! Tačno 23.500€, sve po 100 i 200 na kamari A EVO ŠTA JE BILO U TEGLAMA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.