SRBIN (28) OSUĐEN U ITALIJI PUŠTEN NA SLOBODU: Udario dete (7), starici pretio nožem!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

SRBIN (28) OSUĐEN U ITALIJI PUŠTEN NA SLOBODU: Udario dete (7), starici pretio nožem!

Policija je krenula u potragu za osumnjičenima i nakon kraćeg vremena uspela je da ih locira, a zaim je krenula potera, koja se završila tako što su se srpski državljani svojim automobilom zakucali u drvo i tada je uhapšen M. M

Objavljeno:

Državljanin Srbije M. M. (28) osuđen je u Italiji na 13 godina zatvora zbog niza krivičnih dela, ali on će ostatak svoje kazne odslužiti dobrovoljnim radom u socijalnim službama u Napulju.

Naime, Srbin je pre devet godina počinio nekoliko krivičnih dela, među kojima su pljačke, izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno jedno dete i pružanje otpora policijskom službeniku.

- M. M. je svoju kaznu služio u zatvoru Aversa, a Nadzorni sud u Napulju prihvatio je zahtev njegovog branioca da svoju kaznu završi u humanitarnom udruženju u ovom italijanskom gradu - prenosi italijanski InterNapoli.

Kako oni navode, Srbin je uhapšen u Srijanu pošto je pokušao bekstva od policijskog punkta, sa njim se u tom momentu u automobil, srpskih registarskih oznaka, nalazila još trojica Srba.

1 / 3 Foto: Profimedia

- Kada su spazili policiju na putu, krenuli su u rikverc i tada udarili dete (7) svojim autom. Nakon toga, nisu se zaustavili, nego su nastavili bekstvo, a dečaku je policija pružila pomoć i prebacila ga u obližnju bolnicu - navode italijanski mediji.

Policija je krenula u potragu za osumnjičenima i nakon kraćeg vremena uspela je da ih locira, a zaim je krenula potera, koja se završila tako što su se srpski državljani svojim automobilom zakucali u drvo i tada je uhapšen M. M.

Srbin je pored ovoga bio i deo bande lopova, koju su činili još trojica muškaraca iz regiona, a oni su u novembru 2015. opljačkala u Formiji stariju ženu nakon što je ona pokušala da im pomogne, jer su se navodno izgubili.

- Banda je planski stala ispred kuće starije žene, nakon čega su počeli raspravu o tome da su se izubili i u kom pravcu treba da krenu. Gospođa je izašla i ponudila se da im pomogne i objasni im kuda da idu. Tada je jedan od njih izvadio nož i počeo da joj preti - objašnjavaju mediji.

Nesrećna žena, pod pretnjom nožem, bila je primorana da četvorici bandita da svu svoju ušteđevinu i nešto zlatnog nakita, a oni su potom pobegli u nepoznatom pravcu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.