ANA BUČEVIĆ JE ZNALA DA ĆE NJEN SADAŠNJI SUPRUG BITI SRBIN! Progovorila je o NOVOM BRAKU, ovako su se UPOZNALI!
Ana Bučević, Foto: Youtube printscreen/safariduha

safari duha

ANA BUČEVIĆ JE ZNALA DA ĆE NJEN SADAŠNJI SUPRUG BITI SRBIN! Progovorila je o NOVOM BRAKU, ovako su se UPOZNALI!

Motivaciona govornica Ana Bučević nedavno je objavila novi Jutjub video u kojem govori o svom novom suprugu, srpskom muzičaru Marku Nikoliću za koga se udala u februaru ove godine.

Objavljeno:

"Onog trenutka kada sam se razvela, nije mi na pamet palo partnerstvo. Još uvek neću javno reći koji je tačno razlog mog razvoda, iz poštovanja prema mom sinu koji još uvek treba da dođe do pravih odgovora, do istine. Važnije mi je da imam poštovanje prema njemu i da budem majka koja će mu mudro i polako pomoći da spozna šta se dogodilo, da sam dođe do nekih odgovora", ispričala je Bučević, koja je kasnije ipak promenila mišljenje.

Ana je ispričala da se njen sadašnji suprug prijavio za 'koučing' kod njene sestre Nade. Međutim, nalazio se na njenom spisku čekanja pa on i Ana nikako nisu mogli da se sretnu, iako joj je Marko odgovarao na neke Instagram storije.

Ana je u videu ispričala kako je znala da će njen novi suprug biti Srbin, ali i muzičar te je na svoju "listu" dodala još kvaliteta koje je htela da njen novi muškarac ima, a sudeći po Ani, Marko je ispunio čitavu listu.

"Nakon dve godine Nada šalje Marku poruku. 'Dragi Marko, znaš da se sve događa u najbolje vreme, izvinjenje što nisam mogla ranije da se javim, ako želiš, imam mesto za tebe", rekla je. Ana je u to vreme bila posvećena samo poslu i deci, ali je i tada znala da će se preseliti iz Splita.

"Bio je Dan zaljubljenih, deset sati uveče. Ležim u krevetu i napišem 'svemire, spremna sam da me iznenadiš'. U 22.15 stiže poruka od Nade. Nada zna za moju listu. Rekla je kako je nakon razgovora s Markom bila neko vreme u tišini i nije mogla da izbaci tu misao iz glave nas dvoje kao 'mečing' para", ispričala je.

"Kako to nikad nije uradila, rekla mi je da nije mogla da živi sa sobom, a da mi to ne kaže: 'Ja moram vama da kažem da ste jedno za drugo'. Rekla mi je: 'Juče sam imala koučing s tvojim muškarcem iz Vorteksa'", ispričala je Ana i dodala da su se ona i Marko prvi put sreli na jednom od njenih seminara, a deset dana nakon upoznavanja su se poljubili. Ostalo je istorija.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.