KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIČAO O ORGIJAMA: Nećete verovati sa koliko žena je ODJEDNOM spavao!
Kristijan Golubović, Foto: Lazar Stanušić

šok

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIČAO O ORGIJAMA: Nećete verovati sa koliko žena je ODJEDNOM spavao!

"Ne volim kada vodim ljubav s devojkom, a da je pored mene prisutan još neki muškarac", rekao je Kristijan.

Objavljeno:

Žestoki momak sa beogradskog asfalta Kristijan Golubović otkrio je da je vodio ljubav sa 17 devojaka u javnoj kući u Frankfurtu, a da je to zadovoljstvo platio Rade Ćaldović poznatiji kao Ćenta.

Naime, Golubović je ispričao kako je s ekipom koju je predvodio Ćenta imao grupni seks sa devojkama koje je tada Ćenta platio 16.000 maraka.

Rade Ćaldović Ćenta
Rade Ćaldović Ćentafoto: Privatna arhiva

"Bilo je to u javnoj kuću u Frankfurtu, Ćenta je častio celu ekipu s tim devojkama. Ceh je u tada iznosio 16.000 maraka, bilo je 17 devojaka... Javna kuća koja je legalna, onako u rič fazon, kreveti koji se rotiraju, sado-mazo odaja, gde je u svakom delu sedelo po nekoliko devojaka", rekao je Kristijan.

"Ne volim kada vodim ljubav s devojkom, a da je pored mene prisutan još neki muškarac"

1 / 5 Foto: Lazar Stanušić

"U celoj toj javnoj kući, Ćenta je poveo ekipu i mene i bukvano je bila orgija. Svih 17 devojaka je u isto vreme sa svima nama vodilo ljubav, bilo je troje na jednu, jedna na trojicu, svašta smo radili tim ženama. Ne volim kada vodim ljubav s devojkom, a da je pored mene prisutan još neki muškarac, isključivo to radim kada sam sam s devojkama. Oni to odrade u drugoj sobi i ja odradim sam posle sa devojkama", objasnio je Kristijan dok je svojevremeno ležeo u krevetu sa Stanijom, te je tako ujedno dao i odgovor na pitanje starlete s koliko je najviše devojaka vodio ljubav u životu.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.