DARKO KOSTIĆ IZVEDEN IZ STANA NAKON PRETRESA! Branilac OTKRIO da li je nešto pronađeno u njemu!
Darko Kostić, Foto: Vladimir Sporčić

akcija policije

DARKO KOSTIĆ IZVEDEN IZ STANA NAKON PRETRESA! Branilac OTKRIO da li je nešto pronađeno u njemu!

Na pitanje kako je modni kreator, njegov branilac je rekao da je policija jutros rano došla u njegov stan

Objavljeno: 15:31h

Policijski službenici nakon sat vremena izveli su Darka Kostića iz stana u kom je obavljen detaljan pretres. Njegov branilac Marko Nikolić rekao je da su policisjki služebnici postupili korektno kao i da nema nikakvu primedbu.

- Mogu da kažem da poicija prilikom pretresa nije pronašla ništa što bi ukazivalo da je u njegov stanu izvršeno bilo koje krivično delo. Apsolutno ništa nije pronađeno, te se nadamo da će sve biti kako treba - rekao je branilac modnog kreatora.

On je dodao da je Kostić vraćen u policijsku stanicu Stari Grad gde će biti do isteka 48 sati, koliko mu je određeno zadržavanje.

- Sutra će biti sproveden kod tužioca na saslušanje. Na teret mu sestavljaju dva krivična dela. Protivpravno ličšnje slobode i ugržavanje sigurnosti, ali smatramo da od toga neće biti ništa...jer tokom pretresa nisu pronaši ništa što bi ukazivalo da je počinio bilo koje od ta dva dela - rekao je Nikolić.

Na pitanje kako je modni kreator, njegov branilac je rekao da je policija jutros rano došla u njegov stan.

- Umoran je i neispavan i pre svega u šoku zbog sveg - rekao je Nikolić.

Kako nezvanično saznajemo Darko Kostić je izjavio da poznaje Š.H. ali i da nije tačno to za šta ga je on prijavio.

-Poznaju se od ranije,jer se kreću u istim krugovima ali nije priznao da je nad njim vršio bilo kakvo nasilje - rekao je izvor Informera upoznat sa slučaje.

Darko Kostić
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, modni kreator Darko Kostić uhapšen je jutros oko 2.40 sati u svom stanu, kada ga je prijavio prijatelj mladića kome je on poslao pruku da je zaključan u njegovom špajzu.

Naime, N.N je prijavio policiji da je od prijatelja Š.H (20) dobio poruku da je vezan i zatvoren u špajzu Draka Kostića.

-Policijska patrola je na uglu Ulica Laze Pačua i Vasine zatekli Š.H. On je, navodno prišao patroli i izjavio da se nalazio u stanu Darka Kostića. Navodno kako je rekao imali su zabavu, da mu je kreator, navodno dao da konzumira supstancu bele boje, najverovatnije opojna sredstva-drogu. Potom je kako je rekao Kostić postao agresivan - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

1 / 5 Foto: Espreso

On je dodao da je Kostić prilikom svog agresivnog ponašanja Š.H ubacio u špajiz.

- Navodno, vezao mu je ruke i ostavio ga u špajz preteći da će da ga ubije. Po prijavi Š.H. Kostić je ubrzo potom priveden u PS Stari Grad gde mu je uz kosnultaciju sa tužiocem doneto rešenje o zadržavanju u policisjkoj stanici- rekao je sagovornik.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.