"PLAĆAO, NE PLAĆAO, NIJE BITNO, PROMENILI SMO BRAVU": Vlasnik stana u kome živi Darko Kostić za ESPRESO!
Darko Kostić, Foto: Espreso, Demir Dervišagić

espreso na licu mesta

"PLAĆAO, NE PLAĆAO, NIJE BITNO, PROMENILI SMO BRAVU": Vlasnik stana u kome živi Darko Kostić za ESPRESO!

Ekipa portala Espreso otišla je do stana u kome je Kostić navodno držao mladića kao taoca, a ispred njega zatekli smo stanodavca

Objavljeno:

Beogradska policija sinoć je uhapsila poznatog kreatora Darka Kostića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

Naime, Š. H. (19), poznat pod umetničkim nadimkom Emis Emil prijavio je da ga je modni kreator Darko Kostić drži kao taoca u stanu u centru Beograda i pretio mu da će da ga ubije.

1 / 4 Foto: Espreso

Zatim je policija izašla na teren i u stanu su zatekli Kostića i priveli ga, a Š. H. je odvezen na odeljenje toksikologije na VMA.

Ekipa portala Espreso otišla je do stana u kome je Kostić navodno držao mladića kao taoca, a ispred njega zatekli smo stanodavca.

Ovaj stan je u vlasništvu moje žene. Brava je promenjena, sve je izbačeno, on je ovde živeo oko godinu dana. Plaćao, nije plaćao, nije bitno. Nije bilo drugih incidenata sem ovog. Pozvale su me komšije dosao sam i promenio bravu", rekao je za portal Espreso on.

Darko Kostić je prošle godine u junu mesecu osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom, odnosno, nanogicom.

Kako se navodi, Kostić će sutra biti saslušan kod tužioca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.