CELA SRBIJA I REGION GLEDA U OBJAVU NENADA PERIŠA! Komentari su se samo nizali (FOTO)
Matej Periš/Nenad Periš, Foto: TV Pink Printscreen, Facebook.com

POTRAGA U TOKU

CELA SRBIJA I REGION GLEDA U OBJAVU NENADA PERIŠA! Komentari su se samo nizali (FOTO)

Ispod objave su se nizali komentari

Objavljeno:

Otac Mateja Periša Nenad Periš koji se vratio u Split nakon višemesečne potrage za sinom i boravka u Beogradu sada se oglasio na društvenim mrežama.

Naime, Nenad je na svom Fejsbuk profilu čestitao Uskrs svima koji slave i istakao da moramo imati snage da pratimo Hrista, jer je to jedini put.

– Sretan i blagoslovljen Uskrs. Krist nam je pokazao put. Imajmo snage pratiti ga otvorena srca. To je istina i jedini put – napisao je Periš.

Matej Periš
foto: Facebook.com/Nenad Periš

Ispod objave su se nizali komentari, ljudi su uzvratili čestitku praznika i poželeli Nenadu da mu se ispuni najveća i možda jedina želja sada, a to je da vrati kući sina živog i zdravog.

– “Blagosloven Uskrs, sa nadom da ćete pronaći dušu vaše duše, drago dete i mir”, “Molim se Bogu da vas obraduje lepim vestima” – samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu. On je bio sa društvom u noćnom klubu Gotik, a zatim je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Periša su nadzorne kamere snimile narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu, a potraga za mladićem i dalje traje.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso / )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.