ESPRESO ISPRED VILE DARKA ŠARIĆA - JUTRO POSLE! Nema ŽIVE DUŠE, zatekli smo samo NJEGA (FOTO) (VIDEO)
Darko Šarić, Foto: Ana Paunković, Espreso

SITUACIJA NA SENJAKU

ESPRESO ISPRED VILE DARKA ŠARIĆA - JUTRO POSLE! Nema ŽIVE DUŠE, zatekli smo samo NJEGA (FOTO) (VIDEO)

Darko Šarić je pušten u kućni pritvor 24. decembra prošle godine, nakon što je iza rešetaka proveo nepunih 8 godina

Objavljeno:

Jučerašnji dan obeležilo je hapšenje Darka Šarića. Naime, Šarić je uhapšen u velikoj akciji srpske policije, u saradnji sa Evropolom i Evodžastom.

Pretres luksuzne vile Šarića u ulici Baja Pivljanina na Dedinju, trajao je satima, a danas je ekipa Espresa zatekla mirnu situaciju na Senjaku, gde se ispred Šarićeve vile nalazi samo obezbeđenje i automobil bujanovačkih registarskih tablica, što je mnogima zapalo za oko.

Inače, u saopštenju MUP-a navodi se da je osim Šarića uhapšeno još 5 osoba, koje se sumnjiče da su članovi organizovane kriminalne grupe.

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

Članovi ove kriminalne grupe delovali su na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike. Za ostalim članovima se intenzivno traga.

Oni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

Kako su mediji u Srboiji preneli Šarić je osumnjičen za organizovanje ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore. Dovodi se u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hodžića na Krfu.

Šarić je sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i Skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru.

Sa Skaj platforme je skinuta cela komunikacija, i prema nezvaničnim saznanjima, reč je o organizovanju nekih ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Darko Šarić
foto: Emilija Jovanović

Darko Šarić i još četiri osumnjičena koji su juče uhapšeni danas će posle 16 časova biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Podsetimo, Darko Šarić je pušten u kućni pritvor 24. decembra prošle godine, nakon što je iza rešetaka proveo nepunih 8 godina, zbog optužbi za međunarodni šverc gotovo šest tona kokaina, kao i za pranje novca stečenog krijumčarenjem droge.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.