EVO KAKO IZGLEDA LUKSUZNA ŠARIĆEVA VILA: U elitnom delu grada, njegova kuća se po OVOME razlikuje od drugih (FOTO)
U toku je hapšenje Darka Šarića, Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

SVE PRŠTI OD LUKSUZA

EVO KAKO IZGLEDA LUKSUZNA ŠARIĆEVA VILA: U elitnom delu grada, njegova kuća se po OVOME razlikuje od drugih (FOTO)

Šarićeva kuća ima tri ulaza, ali je jedina u ovoj ulici opasana visokom belom ogradom zbog koje se dvorište ne vidi.

Objavljeno:

Jake policijske snage blokirale su danas ulicu u kojoj se nalazi vila Darka Šarića, a kako "Novosti" nezvanično prenose, razlog je hapšenje Pljevljaka ranije optuženog za šverc kokaina. Kako se navodi, razlog hapšenja je sumnjičenje za organizovanje kriminalne grupe koja je činila najteža krivična dela.

00:32

Opsadno stanje ispred Šarićeve kuće u Beogradu

Darko Šarić se inače od decembra nalazi u kućnom pritvoru s nanogicom u svojoj luksuznoj vili na Dedinju sa suprugom Lanom Popović. Prema ranijim uslovima kućnog pritvora - Šarić je bio dobio pravo i na sat vremena šetnje, tj. sat vremena u danima kada može da napusti kuću i dvorište.

Bela, luksuzna vila Darka Šarića nalazi se u elitnom delu grada - na Dedinju. Njegova velelpna kuća okružena je drugim vilama, međutim, ipak od ostalih odudara.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Naime, Šarićeva kuća ima tri ulaza, ali je jedina u ovoj ulici opasana visokom belom ogradom zbog koje se dvorište ne vidi.

Šarićeva vila ima i obezbeđenje, a oko celog dvorišta sa spoljne strane nalaze se sigurnosne kamere.

Šarić je, podsetimo, 25. decembra 2021, posle 8 godina provedenih u pritvoru, prebačen u kućni pritvor sa nanogicom. Pritvor je tada osim Šariću ukinut i Nebojši Sretenoviću, Petru Obradoviću i Željku Vujanoviću i isto im je određen kući pritvor uz elektronski nadzor.

Šarić je tada maricom prevezen do Dedinja, i vozilo je ušlo direktno u garažu kuće, te komšije nisu videle njegov dolazak.

1 / 3 Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić

U ovoj kući Šarić, koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, boravio je sa svojom nevenčanom suprugom Lanom. Ona mu je ostala verna sve te godine.

Pre hapšenja Darka Šarića Lana je bila vaspitačica i uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić "Štrumpfovi" oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Uvek doterana, u firmiranoj garderobi je dolazila na suđenja, noseći tašnicu "šanel" i iz publike je suprugu davala podršku. Lepa brineta je Darku dolazila u privatnu posetu, tražeći sa njim sastanak i u "ljubavnoj sobi". Oni su pre dve godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima ćerku.

Šarićeva žena Lana
Šarićeva žena Lanafoto: Aleksandar Jovanovic Cile

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala "Darko, izdrži, voli te Lana", ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka.

Lana je prijateljima priznala da Šarića voli od svoje 16. godine i da joj je on među tri najveće ljubavi u životu, uz sinove i posao vaspitačice.

Dok Darko Šarić nije bio uhapšen, Lana i on su kupovali skupe i rasne pasmine konja jer je Lana, kako su pisali mediji, pre nekoliko godina zavolela konje.

Kada je Darko otišao iza rešetaka, Lana je slobodno vreme prekraćivala tako što je iznajmljivala konje za jahanje na hipodromima. Postala je i jako vešta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu.

Tokom Šarićevog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. u policiji napravila pravu pometnju, kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Podsetimo, Darko Šarić, optužen je za šverc 5,7 kokaina iz Latinske Amerike u Evropu. U pritvoru je proveo skoro osam godina, jer se pravosudnim organima nakon višegodišnjeg bekstva predao u martu 2014. godine.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.